کروکت گوشت مخصوص طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص

کروکت گوشت مخصوص طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص

کروکت گوشت مخصوص , طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص ,دستور پخت کروکت گوشت خوشمزه و مخصوص ,مواد لازم کروکت گوشت ,کروکت گوشت ,  کروکت گوشت سوخاری ,کروکت سوخاری مخصوص , تهیه کروکت گوشت سوخاری مخصوص

کروکت_گوشت_مخصوص

?مواد لازم:

?گوشت چرخ‌کرده 350 گرم
پودر نان خشک‌ و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یک پیمانه
برنج پخته شده نصف پیمانه
پیاز یک عدد
تخم‌مرغ سه عدد
نمک و فلفل و روغن به میزان لازم
سس سفید نصف پیمانه

کروکت گوشت مخصوص , طرز تهیه کروکت گوشت مخصوص ,دستور پخت کروکت گوشت مخصوص ,مواد لازم کروکت گوشت ,کروکت گوشت , کروکت گوشت سوخاری ,کروکت سوخاری مخصوص , تهیه کروکت گوشت مخصوص

?♨️طرز تهیه کروکت گوشت :

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.

?طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

تکرار :

?♨️طرز تهیه کروکت گوشت :

پیاز را رنده کرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشک مخلوط می‌کنیم. نمک، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه کرده و کاملا مخلوط می‌کنیم و در جای خنک می‌گذاریم تا یک ساعت استراحت کند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌کنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ که خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌کنیم.

?طرز تهیه سس سفید:
یک قاشق آرد سفید را با یک قاشق کره کمی تفت می‌دهیم بعد یک لیوان شیر را به آن اضافه کرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *