کراکت مرغ چگونه کراکت مرغ مثل رستوران درست کنیم
کراکت مرغ , طرز تهیه کراکت مرغ, روش پخت کراکت مرغ ,تهیه کراکت مرغ, مواد لازم برای کراکت مرغ , چگونه کراکت خوب درست کنیم
• آشپزی ملل٬ پیش غذا, سوپ, آش٬ گوشتی
کراکت
مواد لازم برای تهیه کراکت خوشمزه
مرغ چرخ کرده ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط ۱ عدد
سیر رنده شده ۲ حبه
جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ ۱ عدد
پنیر پستو قرمز و سبز به میزان لازم
آرد سوخاری و آد سفید به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه
پیاز رو رنده کنید و آب اونو حسابی بگیرید و به همراه سیر رنده شده, جعفری خرد شده و نمک و فلفل به مرغ چرخ کرده اضافه کنید. مواد رو خوب هم بزنید و دست خودتون رو کمی خیس کنید و از مواد به اندازه یک گردوی درشت بردارید و در دست خودتون فرم بدید و وسط اونو سوراخ کنید و یک تیکه پنیر در اون بذارید و دوباره گرد کنید و فرم بدید.
تمامی مواد رو به همین شکل توپی درست کنید و کراکت ها رو اول در آرد سفید و بعد در تخم مرغ زده شده و بعد در آرد سوخاری بزنید و در روغن داغ فراوون سرخ کنید.
نکات
کراکت در واقع نوعی کوفته فرانسوی است که شما میتونید با انواع گوشت قرمز, ماهی و مرغ درست کنید.
از کراکت می تونید به عنوان غذای اصلی یا تزئین غذا یا میز اردور استفاده کنید.
شکل کراکت بستگی به سلیقه شما داره و میتونه پهن, لوله ای و …باشه!
میتونید به مواد کمی بکینگ پودر هم اضافه کنید تا کمی حالت پوک به خودش بگیره.
پنیر گودای پستو رو از سوپرمارکت های معتبر تهیه کنید.
میتونید از پودرهای سوخاری طعم دار هم استفاده کنید.
با این مواد حدود ۱۲ تا ۱۵ عدد کراکت دارید.