کراست پای دسر بسیار بسیار خوشمزه برای مهمونی و جشن

کراست پای دسر بسیار بسیارررررر خوشمزه برای مهمونی وجشن ها

کراست پای , طرز تهیه کراست پای ,کراست پای دسربسیار خوشمزه, پخت کراست پای, دسر جشن ها کراست پای

این دسر بسیار بسیارررررررررررررررررررررر خوشمزه اس
برای مهمونی عالیه و مطمئن باشید همه دستورشو از شما خواهند پرسید و طعم عالیه این دسر برای همیشه تو ذهنشون باقی می مونه
شک نکنید و این دسر حتما برای یکبار هم که شده امتحان کنید
برای 6 تا 8 نفر
مواد لازم برای کراست پای :
بیسکوئیت دایجستیو یا ساقه طلایی : 400 گرم
کره ذوب شده : 250 تا 300 گرم
دارچین : 1/2 ق چ
نسکافه یا پودر کاکائو : در صورت تمایل 1 ق م

کراست پای , طرز تهیه کراست پای ,کراست پای دسربسیار خوشمزه, پخت کراست پای, دسر جشن ها کراست پای کراست پای , طرز تهیه کراست پای ,کراست پای دسربسیار خوشمزه, پخت کراست پای, دسر جشن ها کراست پای کراست پای , طرز تهیه کراست پای ,کراست پای دسربسیار خوشمزه, پخت کراست پای, دسر جشن ها کراست پای

مواد لازم برای فیلینگ و رویه:
شیر عسلی : 1 قوطی 400 گرمی
خامه فرم گرفته
موز: 2 یا 3 عدد
پودر کاکائو
پودر نسکافه
شکلات خرد شده تلخ
این دسر شیرین هست و سعی کنید شکلات تلخ و پودر نسکافه یا کاکائو رو ازش حذف نکنید تا شیرینی دسر ملایم بشه
ابتدا قوطی شیرعسلی رو به مدت 3 ساعت در یک قابلمه پر اب روی حرارت گذاشته تا تبدیل به کارامل بشه…تو این سه ساعت
مواظب باشید همیشه آب روی قوطی رو گرفته باشه و بعد بذارید خنک شه درش رو باز کنید
برای کراست بیسکوئیت رو در زیپ لاک یا یه نایلون ریخته و به کمک گوشتوب یا وردنه بیسکوئیت رو پودر کنید
کره ی ذوب شده و دارچین و پودر کاکائو یا نسکافه رو بهش اضافه و مخلوط کنید
مخلوط اماده شده رو کف . دیواره ی قالبی که سلفون کشیدید با دقت و صاف و یکدست پهن کرده و فشار بدید تا
خوب منسجم بشه و بذاریدش برای یک ساعت در فریزر تا خوب سرد بشه
بعد از یکساعت موزها رو حلقه حلقه کنید و به همراه شیر عسلی که دیگه الان خنک شده روی کراست بریزید
خامه ی فرم گرفته رو هم روی این لایه بریزید
و با شکلات تلخ رنده شده و پودر کاکائو یا نسکافه تزیین کنید
برای حداقل 6 ساعت تو یخچال بذارید تا خوب مزه ها به خورد هم برن
نکته: به جای شیرعسلی میتونید خودتون کارامل شیری تو خونه درست کنید
_________________

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *