چیز کیک یخچالی توت فرنگی دستور تهیه بسیار راحت چیز کیک یخچالی توت فرنگی
چیز کیک یخچالی توت فرنگی , دستور تهیه چیز کیک یخچالی توت فرنگی, چیز کیک یخچالی, دستور تهیه بسیار آسان چیز کیک یخچالی توت فرنگی ,دسر چیز کیک یخچالی توت فرنگی ,طرز تهیه چیز کیک یخچالی توت فرنگی
مواد لازم برای کراست:
بیسکوئیت دایجستیو 300 گرم
کره 50 گرم
مواد لازم برای لایه ی پنیری :
پنیر خامه ای :500 گرم
پودر ژلاتین : یک و نیم قاشق سوپخوری
آب جوش : یک و ربع پیمانه
شکر : دو سوم پیمانه
اسانس وانیل : یک قاشق چایخوری
توت فرنگی : 10 تا 12 عدد
مواد لازم برای لایه ی ژله ای :
پودر ژله توت فرنگی : 160 گرم
آب جوش : یک و نیم پیمانه
آب سرد : یک و نیم پیمانه
بیسکوئیت ها رو خرد کنید و با کره ی ذوب شده مخلوط کنید .میتونید از دستگاه غذاساز استفاده کنید . اگرم ندارین هیچ مشکلی نیست با دست این کار رو انجام بدین . کف یه ظرف پیرکس به ابعاد 25در 35 و ارتفاع حدود 5 سانتی متر و یا هر ظرف مستطیل شکل مناسب این کار رو کیسه فریزر یا سلفون بکشید جوری که دیواره ها رو حتما بپوشونه . تو تصویر برای اینکه محتویات ظرف رو ببینید سلفون کشیده نشده و فقط کف و دیوارهای ظرف با کره چرب شده ولی شما حتما برای راحتی کارتون بکشید .کراست تهیه شده رو کف ظرف بریزید و با پوره کن یا کف لیوان ،فشار بدین تا منسجم شه . حدود نیم ساعت ظرف رو تو یخچال بذارید.
پودر ژلاتین و آب جوش رو مخلوط کنید و هم بزنید تا مایع شفاف بشه و ژلاتین کامل حل شه .میتونید رو بخار آب یا توی مایکروفر بن ماری کنید .بزارید کنار تا سرد شه. تو یه ظرف دیگه شکر و پنیر خامه ای رو مخلوط کنید و با ویسک اونقدر هم بزنید تا یه مخلوط نرم وسبک و یه ذره پفی بدست بیاد مثل تصویر . اسانس وانیل رو اضافه کنید .مایع ژلاتینی خنک شده رو به مخلوط اضافه کنید . خوب هم بزنید تا همشون قاطی شن و یه مایع به غلظت شیر موز داشته باشین .ظرف کراست رو از یخچال درآورده با چنگال چند تا سوراخ روش ایجاد کنید و مایع پنیری رو روش بریزید . و بزارید ده دقیقه تو دمای محیط بمونه . توت فرنگی ها رو از وسط نصف کرده مثل تصویر برش بزنید .
توت فرنگی ها رو با فاصله توی مایع پنیری فرو کنید درست مثل تصویر . اگه فرو نکنید لایه بعدی رو که میریزید توت ها شناور میشن که ما اینو نمی خوایم . روی ظرف رو سلفون کشیده و برای 4 ساعت تو یخچال بزارید .
حالا بریم سراغ لایه آخر.بعد از 4 ساعت ، پودر ژله رو با آب جوش حل کنید . بعد آب سرد رو اضافه کنید . و بزارید به دمای محیط برسه . وقتی به دمای محیط رسید آروم بریزید رو چیز کیکتون تا حدی که روی توت فرنگی ها رو بگیره . دقت کنید که نباید ژله گرم باشه خیلی چون لایه پایینیشو آب میکنه و کارتون تمیز در نمیاد .
مجددا روی ظرف رو سلفون کشیده واسه حدود 4 ساعت دیگه بزارید تو یخچال. امااا نهایتا واسه برش زدنش چی کار کنیم ؟ یه چاقوی تیزو نازک رو برمیدارین ، چند ثانیه تو آب جوش بیزنید و بعد با دستمال خشکش کنید . حالا با این چاقوی تیز و داغ شروع کنید برش زدن جوری که هر توت قلبی وسط یه مستطیل کوچیک بیافته .برای هر برش هم باز چاقو رو تو آب جوش بزنید و با دستمال خشک کنید تا برش هاتون تمیز باشه . سعی کنید اندازه هاتون یکی باشه .برای نگه داشتنش تو یخچال هم بهتره تو ظرفی بزارین که درپوش داشته باشه تا ژلتون لطافتشو از دست نده. این هم از دسر خوشگلتون .