پخت کدو حلوایی شکم پر نکات و ترفندهای پخت غذاهای جدید

پخت کدو حلوایی شکم پر نکات و ترفندهای پخت غذاهای جدید

پخت کدو حلوایی شکم پر
برنج
کدو حلوایی خورد شده و تفت داده شده
لوبیا چشم بلبلی
گوشت چرخ شده
فیله مرغ تفت داده شده
‌پیاز
قارچ بلانچ شده و تفت داده شده
مرینت کردن کدوحلوایی
دارچین
شکر قهوه ای انگلیسی
کره
آبلیمو
پودر پوست نارنج

پخت کدو حلوایی شکم پر ,دستور کدو حلوایی شکم پر,مواد لازم کدو حلوایی شکم پر, کدو شکم پر,طرز تهیه کدو شکم پر, غذایی متفاوت ,کدو حلوایی شکم پر با تزیین عالی

طرز تهیه کدو شکم پر
کره و شکر و آبلیمو و دارچین و پودر پوست نارنج کمی مخلوط می کنیم و داخل کدو حلوایی مزه دار می کنیم به مدت چند ساعت و بعد داخل فر میگذاریم تا نیمه پز شود به مدت ۴۰دقیقه و داخل کدو پر می کنیم.

برنج خیس میکنیم و چلو کش میکنیم
و لوبیا چشم بلبلی می پزیم
گوشت چرخ کرده رو با پیاز رنده شده و کمی دارچین تفت می دهیم و سرقاشق رب می‌زنیم
ولی برای گوشت قلقلی من از ادویه زیره هم استفاده کردم و در روغن فراوان سرخ کردم و مواد داخل شکم کدو ریختم و فویل کشیدم و داخل فر از گرم شده گذاشتم به مدت ۱ساعت و نیم

خواص کدو حلوایی

با کدو حلوایی خوش‌اندام شوید

نمی‌دانم می‌دانستید یا نه، اما کدو حلوایی هم یکی از پرچم‌داران فیبر است که متأسفانه چندان خوش‌‌اقبال نبوده است و نتوانسته مشهور شود. هر فنجان کدو حلوایی ۳ گرم فیبر و فقط ۴۹ کالری انرژی دارد. رفاقت با کدو حلوایی به نفع شما خواهد بود، چون برای مدت طولانی‌تری شما را سیر نگه می‌دارد و لازم نیست نگران کالری دریافتی خود باشید.

رژیم غذایی سرشار از فیبر زود سیرتان می‌کند و نمی‌گذارد آن‌قدر غذا بخورید که بلافاصله عذاب وجدان بگیرید و چه موهبتی بهتر از این برای لاغر شدن سراغ دارید؟! مطالعه‌ای مربوط به سال ۲۰۰۹ نشان می‌دهد افرادی که قبل از ناهار یک سیب کامل میل می‌کنند (می‌دانید که پوست سیب هم فیبر دارد) نسبت به کسانی ‌که ترجیح می‌دهند دسر سیب یا آب آن را مصرف کنند، کالری کمتری از غذای‌شان دریافت می‌کنند.

با تخمه‌ی کدو حلوایی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را کاهش بدهید

آجیل‌ و تخمه‌ها از جمله‌ تخمه‌ی کدو حلوایی، به‌طور طبیعی سرشار از برخی ترکیبات گیاهی و شیمیایی به‌نام فیتواسترول هستند که کلسترول بد (LDL) را کاهش می‌دهد. وقتی چربی خون‌تان نرمال باشد، از این بابت خطری قلب شما را تهدید نمی‌کند.

با کدو حلوایی خطر ابتلا به سرطان را کم‌تر کنید

کدو حلوایی هم مانند سایر رفقای نارنجی رنگ خود از جمله سیب‌زمینی شیرین، هویج و کدو تنبل، آنتی‌اکسیدانی به نام بتاکاروتن را مدام به رخ همتایان دیگر خود می‌کشد و البته حق هم دارد چون این آنتی‌اکسیدان نقش مهمی در پیشگیری از سرطان ایفا می‌کند.

به نظر می‌رسد منابع غذایی بتاکاروتن‌دار بیش از یک مکمل یاری‌رسان هستند و این بزرگ‌ترین دلیل فراوانی کدو حلوایی به‌عنوان یک سبزی‌ مفید است. از طرفی استرول‌های گیاهی تخمه‌ی کدو حلوایی اسلحه‌ی قدرتمند دیگری است که در مبارزات تن‌به‌تن با سلول‌های سرطانی خاص به یاری بدن می‌آید.

 با کدو حلوایی پوست خوبی داشته باشید

حالا معلوم شد چرا خانم‌ها علاقه‌ی بیشتری به کدو حلوایی و طعم آن دارند. همان قدرتی که رادیکال‌ها‌ی آزاد را خنثی می‌کند، یعنی همان کارتنوئیدهای دوست‌داشتنی موجود در کدو حلوایی که تن‌وبدن سلول‌های سرطانی را به لرزه درمی‌آورند، به جلوگیری از چروک پوست هم کمک می‌کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *