پاستا چیکن آلفردو با گوجه خشک و اسفناج فوق االعاده خوشمزه
پاستا چیکن آلفردو را بامخلفات گوناگونی میشه درست کرد ولی با گوجه خشک و اسفناج فوق االعاده خوشمزه میاه که مزه اش همیشه طرفدار داره.
#پاستا چیکن آلفردو با گوجه خشک و اسفناج
طرز تهیه
برای دو نفر:دو تکه سینه مرغ یا پنج عدد فیله مرغ رو پنج سانتی خرد کنید،با یک ق غ پودر سیر+نمک و فلفل و یه کوچولو آویشن مخلوط کنید و نیم ساعت در یخچال بذارید.
صد و پنجاه گرم پاستا پنه رو طبق دستور روی پاکت در آب و کمی نمک بجوشونید،پنه همین پاستاییه که در تصویر میبینید،پاستا_آلفردو معمولا با پنه یا فتوچینی درست میشه ولی میتونید از فرمهای دیگه ی پاستا هم استفاده کنید.
وقتی پاستا داره میپزه،یک ق غ کره در تابه بریزید و مرغ رو سرخ کنید تا هم بپزه هم برشته بشه بعد سه چهارم لیوان گوجه خشک خرد شده+یک و نیم لیوان بِیبی اسفناج (برگهای کوچولوی اسفناج) بهش اضافه کنید،پنج دقیقه تفت بدید و شعله رو خاموش کنید.
حالا سس آلفردو رو درست کنید.سه چهارم پاکت خامه+سه چهارم لیوان شیر رو مخلوط کنید(معمولا فقط از خامه استفاده میشه ولی ما یکم به خودمون رحم میکنیم و نصفشو شیر استفاده میکنیم)در یک تابه بزرگ،یک ق کره بریزید و خامه رقیق شده رو اضافه کنید،دو دقیقه که جوشید،دو ق غ پنیر پارمزان رنده شده+یک ق غذاخوری سر خالی پودر سیر اضافه کنید و بعد پاستای آبکش شده و ترکیب مرغ و اسفناج و گوجه رو اضافه کنید.در تابه رو بذارید تا سس تقریبا به خورد پاستا بره و تا داغه سرو کنید.موقع سرو کمی پارمزان روش بریزید.
نکته:میتونید بجای پودر سیر،از سیر خرد شده استفاده کنید.
پاستا چیکن آلفردو ,طرز تهیه پاستا چیکن آلفردو,چیکن آلفردو با گوجه خشک و اسفناج , مواد لازم چیکن آلفردو , دستور تهیه چیکن آلفردو, روش پخت آسان چیکن آلفردو