نکات پخت شیرینی عید نکته های تهیه شیرینی های خشک مخصوص عید
نکات پخت شیرینی عید
نکته اول :چون شیرینی های عید باید ماندگاری بالایی داشته باشن بهتره در تهیه شیرینی های خشک مخصوص عید از کره استفاده نکنید و به جاش از روغن صاف قنادی یا همون روغن ۵۰استفاده کنید
به طور کلی اگر میخواین بافت شیرینی ها تون پودری و ترم باشه و بیشتر به بافت شیرینی های قنادی نزدیک باشه حتما از این روغن استفاده کنید ماندگاری شیرینی خشک با این روغن بسیار بالا میره و تا سه ماه بیرون یخچال و یک سال داخل فریزر قابل نگهداری هستش * نکات پخت شیرینی عید
در صورتی که وقتی با کره شیرینی درست کنید اولا اصلا مثل شیرینی های بازاری نیست و تقریبا حالت بیسکوییت داره دوم اینکه فقط دو هفته بیرون یخچال و یک ماه داخل فریزر قابل نگهداری بعد قیمت این روغن بسیار ارزون تر و به صرفه تر از کره میشه و چون در شیرینی طعم کره مشخصه ممکنه خیلی ها دوست نداشته باشن
نکته دوم : ظرفی هست که شیرینی داخلش پخته میشه اگر روی گاز میخواین شیرینی بپزین حتما ظرفی رو انتخاب که نازک باشه و جنسش ضخیم نباشه تا حرارت داخل ظرف منتقل بشه من از این قالبهای تارت برای پخت شیرینی های بدون فر استفاده میکنم* نکات پخت شیرینی عید
اگر هم داخل فر میهواین درست کنین از سینی های گالوانیزه با لبه های کوتاه استفاده کنید به شدن قالبی که برای شیرینی استفاده میشه توی بافت شیرینی تاثیر داره عکس قالب گالوانیزه مخصوص فر رو گذاشتم ورق بزنید ببینید به هیچ وجه از سینی سیاه رنگی که داخل خود فر هست برای پخت شیرینی استفاده نکنید این اشتباه محض چون این سینی ها جنسشون از آهن و هم شیرینی رو خشک میکنن هم فرم و شکل رو عوض میکنن این سینی ها تنها استفاده شون اینه که روی شعله فر بزارید تا دما رو تمام قسمتهای فر یکسان کنه
نکته سوم:برای پخت شیرینی روی گاز تمام دستورات روی میشه روی گاز درست کرد البته بعضی شیرینی ها ممکنه روی گاز که پخته بشن فرمشون عوض بشه مثل شیرینی نارگیل و گردویی که کمی پخش میشن ولی در طعم و بافت هیچ تاثیری نداره
برای پخت شیرینی های خشک رویگاز حتما باید از فر دست ساز استفاده بشه* نکات پخت شیرینی عید
فردست_سازخانگی .نحوه درست کردن فر دست ساز به این صورت که یک قابلمه بزرگتر از قالب رو در نظر میگیرین داخلش یک کاسه استیل( یا الک استیل و یا هر چیز دیگه ای از جنس استیل که بشه قالب شیرینی رو روش قرار بد