نوشیدن چای و دیابت بررسی تاثیر ضد دیابتی چای سیاه و سبز

نوشیدن چای و دیابت تاثیر ضد دیابتی چای سیاه و سبز

نوشیدن چای و دیابت

چای بنوشید تا دیابت نگیرید!

✅ تحقیقات نشان میدهد ترکیبات گیاهی موجود درچای(پلی فنول ها) مانع از جذب قند در خون میشود.
چای بعد از آب دومین نوشیدنی رایج درتمام دنیاست وخواص فراوانی دارد

نوشیدن چای و دیابت ,تاثیر ضد دیابتی چای سیاه و سبز ,چای و دیابت ,تاثیر ضد دیابتی چای سیاه ,برسی رابطه چای و دیابت ,خوراکی ضد دیابتی , چای و خواص آن

پلی فنول ها، ترکیبات گیاهی طبیعی موجود در چای به شکل قابل توجهی موجب کاهش میزان گلوکز در بزرگسالانی شد که درست قبل از نوشیدن چای، نوشیدنی مملو از ساکاروز دریافت کرده بودند.

محققان ادعا می کنند مصرف چای به خنثی کردن افزایش میزان قندخون که با مصرف اسنک های شیرین آغاز می شود کمک می کند.

بعد از آب، چای دومین نوشیدنی رایج در کل دنیاست و تحقیق جدید نشان می دهد که چقدر برای سلامت خوب است.

 «ظاهراً این پلی فنول ها موجب کاهش شاخص گلوکز نوشیدنی های حاوی قند می شوند؛ شاخص گلوکز، توانایی نسبی مواد خوراکی کربوهیدرات در افزایش میزان گلوکز خون است.»

خواص نوشیدن چای و تاثیر آن در پیشگیری از دیابت  باعث می گردد که دیگر به دیابت این بیماری خطرناک مبتلا نشوید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

چای و دیابت

بنابراین شما می توانید با استفاده از درمان های خانگی و مواد کاملا طبیعی از این بیماری خطرناک پیشگیری کنید زیرا با پیشگیری کردن این بیماری از مبتلا صدن به بیماری های دیگر خودداری کنید.

لیست بلند بالایی اندر فواید نوشیدن چای وجود دارد و هر روزه مواردی به این لیست اضافه می‌گردد. ما به شما می‌آموزیم که چرا پیشگیری از دیابت نیز در این لیست جای دارد.یکی از این راههای کنترل دیابت مصرف و خواص نوشیدن چای سبز میباشد. پلی‌فنول موجود در چای سبز میزان گلوکز بدن را تنظیم می‌کند، همین امر باعث پیشگیری یا کنترل دیابت می‌شود.

چشمه حفظ جوانی هنوز در هاله‌ای از ابهام است، اما به نظر می‌رسد که خیلی به آن نزدیک شده‌ایم، درست است منظورمان چای سبز است. بیش از قرن‌هاست که مردم در گوشه و کنار جهان چای سبز می‌نوشند، چای سبز امروزه جایگاه دومین نوشیدنی محبوب جهان را به خود اختصاص داده است (بعد از آب).

چای، بخشی از این محبوبیت خویش را مدیون فواید نامحدود و شناخته شده خویش است، از آن جمله می‌توان به نیروی پیشگیری از سرطان و مشکلات روحی حاد اشاره کرد. اما نوشیدن چای با درمان و پیشگیری از دیابت نیز ارتباط مستقیمی دارد.

دکتر سوزان استینبوم، متخصص قلب و سرپرست مرکز سلامت قلب زنان در بیمارستان لنوکس هیل در نیویورک سیتی می‌گوید: “ما می‌دانیم که سوخت و ساز قند در بدن افراد مبتلا به دیابت به درستی صورت نمی‌پذیرد. انسولین برای کاهش قند خون تزریق می‌شود اما در دیابت نوع ۲۲ بدن حساسیت چندانی به انسولین نشان نمی‌دهد، به همین دلیل میزان قند خون افزایش می‌یابد.

به واسطه واکنش بیوشیمیایی پیچیده‌ای، چای و به‌خصوص چای سبز، به سلول‌های بسیار حساس کمک می‌کند تا سوخت و ساز بهتری روی قند انجام دهند. چای سبز برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است زیرا شرایطی را فراهم می‌آورد که متابولیسم بدن عملکرد بهتری داشته باشد. “

در سال ۲۰۱۳ در مجله دیابت و متابولیسم مقاله‌ای به چاپ رسید مبنی بر خواص بالقوه چای سبز در برابر دیابت و مرض چاقی، که زمینه‌ساز دیابت است. در این مقاله به طور خاص، نتایج مطالعات محققان ژاپنی برجسته شده، این مطالعات حاکی از آن بود که: افرادی که روزانه ۶ فنجان یا بیشتر چای سبز می‌نوشند،

احتمالا ۳۳٪ کمتر از افرادی که در هفته کمتر از ۱ فنجان چای سبز می‌نوشند در خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ هستند. در مطالعات محققان تایوانی آورده شده که افرادی که بیش از ۱۰ سال و به طور مرتب چای سبز نوشیده بودند، سایز دور کمر آنها کوچک‌تر و توده چربی بدن آنها کمتر بود، در مقایسه با افرادی که به طور مرتب چای سبز مصرف نمی‌کردند.

نوشیدن چای برای افراد مبتلا به دیابت بسیار مفید است زیرا چای حاوی ماده‌ای است که پلی‌فنول نامیده می‌شود، این ماده آنتی‌اکسیدانی است که در گیاهان یافت می‌شود. دکتر استینبوم معتقد است: “پلی‌فنول، موجب کاهش فرایند اکسیداسیون شده، موجب اتساع عروق (گشاد شدن رگ‌ها) و در نتیجه کاهش فشار خون شده،

مانع از لخته شدن خون می‌شود و کلسترول خون را کاهش می‌دهد.” تمام این‌ها منجر به کاهش خطر بیماری‌های قلبی می‌شود که در افراد مبتلا به دیابت به وفور دیده می‌شود. پلی‌فنول موجود در چای‌سبز میزان گلوکز را در بدن تنظیم می‌کند، به همین دلیل عامل پیشگیری و درمان دیابت محسوب می‌شود.

نوشیدن چای و دیابت: چای سبز یا سیاه؟

به باور استینبوم، هنگامی که پای نوشیدن چای برای مقابله با دیابت در میان باشد، انواع چای کارساز است اما به طور قطع چای سبز چیز دیگریست. وی اینطور شرح می‌دهد که هنگامی که شما چای سبز می‌نوشید نسبت به زمانی که چای سیاه می‌نوشید، مقدار پلی‌فنول بیشتری دریافت می‌کنید. پلی‌فنول موجود در میوه‌ها و سبزیجات است که به آنها رنگ روشن می‌بخشد،

بنابراین هرچه رنگ سبزی و میوه روشن‌تر، پلی‌فنول بیشتر، دقیقا مانند چای سبز که بسیار روشن‌تر از چای سیاه است. وی اضافه می‌کند که: “در مورد چای سیاه هم همینطور است، هرچه رنگ چای نارنجی‌تر، میزان پلی‌فنول آن بیشتر. “‌

دکتر سوزان استینبوم معتقد است: “چای سبز برای افراد مبتلا به دیابت مفید است زیرا موجب عملکرد بهتر سیستم متابولیک در بدن می‌شود.”

علاوه بر رنگ آن، چای سبز حاوی مقادیر بیشتری پلی‌فنول می باشد زیرا از برگ‌های تخمیر نشده تهیه شده است، وی می‌افزاید که: “به همین دلیل واقعا خالص است.” اما چای سیاه از برگ‌هایی تهیه شده که کاملا تخمیر شده‌اند و در فرایند همین تخمیر برخی از مواد مغذی آن از دست می‌رود. وی می‌گوید: “بعلاوه چای سیاه دو تا سه برابر چای سبز حاوی کافئین می‌باشد که افراط در مصرف آن برای بدن مضر است.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *