نان سفید لواش/تافتون مضرات مصرف نان سفید
نان سفید , لواش/تافتون, مضرات مصرف نان سفید ,مضرات لواش و تافتون ,مضرات مصرف لواش, درباره ی لواش و تافتون بدانیم ,کیفیت نان ها , نان سبوسدار , مصرف زیاد نان سفید
به تمامی بیماران و افراد سالم توصیه می شود که نان سفید را از برنامه غذایی خود حذف کرده و به جای آن از نان سبوس دار که بهترین آنها نان سنگک است، استفاده کنند، هر چند نانهای کامل و سبوس دار از نظر ارزش غذایی بهتر از نان سفید هستند اما این فکر که این نانها کاملاً رژیمی و کم کالری اند، یک باور نادرست تغذیهای است.
از مزایای دیگر مصرف نانهای سبوس دار را کاهش قند و چربی خون، پیشگیری از سوء تغذیه، پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش(به ویژه روده بزرگ) و جلوگیری از جذب اسیدهای صفراوی عنوان کرد.
نان سفید (لواش/تافتون)
بزرگترین لطمه را به سلامتى میزند وسبب کمخونی ویبوست میشود
نان هرچه سفیدتر باشد احتمالا نانوا جوش شیرین وزاج بیشتری به آن زده که”روی”بدن رانابودمیکند
نان سفید (نانی که سبوس گندم آن کاملاً گرفته شده باشد) بزرگترین لطمه را به سلامتی مردم میزند. پوست گندم که به صورت سبوس درمیآید و به وسیله الک کردن از آرد جدا میشود، دارای مواد مغذی بسیار زیادی است و شاید به همین دلیل سبوس گندم را پوسته عجیب و اسرارآمیز نامیدند، زیرا یکی از مهمترین اعمال حیاتی موجودات زنده اکسیداسیون گوگرد آلی است و در بدن انسان مادهای به نام گلوتاتیون وجود دارد که این اکسیداسیون را انجام میدهد و گلوتاتیون از اسید گلوتامیک ساخته شده و این اسید گلوتامیک باید به وسیله غذاها هر روز وارد بدن شود و این ماده در هیچ یک از غذاها به اندازه ای که در گندم هست وجود ندارد.
نان هرچه سفیدترباشد احتمالا نانوا جوش شیرین و زاج بیشتری به آن زده و به شدت”روی”بدن را نابود میکند.
تمام اسید گلوتامیک موجود در گندم، در پوسته، یعنی سبوس آن جمع شده و در آرد سفید مطلقا وجود ندارد و آرد سفید تقریبا از نشاسته خالص ساخته شده است. بنابراین، نانی که از آرد سفید تهیه شده باشد یکی از مهمترین اعمال حیاتی بدن را دچار وقفه میکند و عوارضی از آن ایجاد میشود.
نان سبوس دار باعث تمرکز و شادابی می شود
نان سبوس دار دارای ویتامینB2 و نیاسین است این ویتامین ها باعث تمرکز و دقت عمل شده و شادابی و خوشحالی را در انسان بوجود می آورند.
از مزایای دیگر مصرف نانهای سبوس دار را کاهش قند و چربی خون، پیشگیری از سوء تغذیه، پیشگیری از سرطان دستگاه گوارش(به ویژه روده بزرگ) و جلوگیری از جذب اسیدهای صفراوی عنوان کرد.