میگو پلو با نخود فرنگی طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی با طعم عالی
میگو پلو با نخود فرنگی ,پخت میگو پلو با نخود فرنگی , طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی با طعم عالی , مواد لازم میگو پلو با نخود فرنگی , طرز تهیه میگو پلو
برنج 500 گرم
نخودفرنگی پخته 250 گرم
میگوی تمیز شده 200 گرم
پیاز متوسط 1 تا 2 عدد
نمک، فلفل و ادویه به دلخواه
گوجهفرنگی 2 تا 3 عدد
زعفران به میزان لازم
روغن مایع به میزان لازم
کره 25 گرم
طرز تهیه میگو پلو با نخود فرنگی :
پیاز را خلال کنید و در ماهیتابهای با کمی روغن مایع مخصوص سرخ کردنی سرخ کنید. گوجهفرنگیهای نگینی خرد شده را نیز اضافه کنید و بعد نخودسبز پخته، نمک، فلفل و ادویه را بیفزایید و میگوهای تمیز شده را اضافه کنید. لازم به ذکر است که روش صحیح تمیز کردن میگو در موضوعات قبل توضیح داده شده است (
در قابلمهای آب را جوشانده، میگوها را بدون اینکه فلس بگیریم و پاک کنیم، در آب جوش میریزیم. سبزیجات را با نخ میبندیم. فلفل دلمهای، سیر، برگ بو و دانه فلفل را نیز اضافه میکنیم. با این روش پخت، شکل میگو را حفظ کرده و بوی مطبوعی به میگو میدهیم. میگوها را در آبکش ریخته و اجازه میدهیم کمی خنک شود. فلسهای آن را گرفته و رگ کمر میگو را با کمک نوک چاقو در میآوریم.
قابلمه را از آب پر کرده، روی حرارت قرار میدهیم و وقتی جوش آمد، پاستا را افزوده، نمک زده
).بعد از 5 دقیقه مخلوط را از روی حرارت بردارید و کره و زعفران آب کرده را بیفزایید. برنج را آبکش کنید. لابهلای برنج آبکش شده از مخلوطی که آماده کردهاید بریزید و بگذارید دم بکشد. بعد از دم کشیدن در ظرف مخصوص بکشید و روی آن را با پیاز سرخ کرده و گوجهفرنگی نگینی شده تزیین کنید.
میگو پلو با نخود فرنگی