میگو پفکی طرز تهیه میگو پفکی با سس تارتار مناسب برای مهمانی
میگو پفکی , پخت میگو پفکی , طرز تهیه میگو پفکی ,میگو با سس تارتار مناسب برای مهمانی , روش پخت میگو ,پاک کردن میگو
طرز تهیه ?میگو پفکی ??? میگو پاک شده نیم کیلو
خمیر بنیه ???? شیر نصف پ
آرد سه چهارم پ
تخم مرغ دو عدد
بیکینگ پودر یک ق مربا خوری پر
نمک فلفل ادویه
زعفران غلیظ
سس تارتار
سس مایونز یک پ
ماست سه ق غ
خیارشور سه ق غ ریز خرد شده
پیازچه یا پیاز ریز خرد شده یک ق غ
جعفری یک ق غ
طرز تهیه میگو ???
میگو رو تمیز کرده و رگ پشتش را در می آوریم و خوب می شوریم و نمک و فلفل و کمی ابلیمو می زنیم
آرد و ب پ و نمک و فلفل را مخلوط می کنیم . شیر و تخم مرغ را خوب می زنیم و کم کم آرد را اضافه می کنیم تا به غلظت ماست زده شده برسد و زعفران را در آخر اضافه می کنیم ????
میگو ها را در مواد ریخته در ظرف گودی روغن فراوان ریخته با زردچوبه می گذاریم کامل داغ شود بعد دانه دانه میگو ها را با قاشق بر می داریم و دقت می کنیم کامل به مواد اغشته باشد و آرام در روغن داغ می گذاریم و با حرارت بالا چند دقیقه سرخ می کنیم تا رنگ خمیر طلایی شود
شعله گاز زیاد باشد چون میگو زود می پزد و اگر حرارت ببیند سفت می شود ?????????????????? بعد روی دستمال کاغذی بگذارید تا روغنش کشیده شود
برای سس همه ی مواد را با هم مخلوط کنید و در کنار میگو سرو نمایید.????????? نوش جان ???????