مسقطی هندوانه مواد لازم جهت تهیه مسقطی هندوانه مخصوص شب یلدا
مسقطی هندوانه مواد لازم جهت تهیه مسقطی هندوانه مخصوص شب یلدا
مسقطی هندوانه , روش تهیه مسقطی هندوانه, مسقطی , مواد لازم تهیه مسقطی , مواد لازم مسقطی ,
? ویژه شب یلدا ?
#مسقطی_هندوانه
نشاسته ۱ لیوان
آب ۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۱.۵ لیوان
رنگهای خوراکی به مقدار لازم
شکلات چیپسی به مقدار لازم
طرز تهیه :
آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.
بعد گلاب را اضافه می کنیم.
ظرف را روی شعله قرار می دهیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.
حالا شعله را کم می کنیم و به مدت نیم ساعت دَم می کنیم.
بعد از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می کنیم داخل قالب دلخواهمان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می کنیم و لایه سوم را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود.
داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می کنیم.
اگر برای جدا کردن دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.
در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه کیک کوکواستار با لایه نارگیلی بسیار لذیذ
- طرز تهیه روانی کاکائویی آموزش دستور کیک و دسر خوشمزه
- باسلوق شیرینی پر طرفدار عید باسلوق طرز تهیه خوشمزه ترین باسلوق
- طرز تهیه قرابیه براونی تَرَکدار با ترفندهای عالی
- طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای شیرینی خوشمزه و پر شیره
- طرز تهیه بیسکو کیک با دستور آسان و طعم دلخواه و دوست داشتنی