لایه سفید نارنگی پرتقال چه خواص و تاثیری در بدن دارد
لایه سفید نارنگی پرتقال و پره های سفید بر اساس باورهای غغلط مردم دور ریخته میشود حال اینکه هیچ مواد غذایی طبیعی بدون ویتامین نیست و این از جمله آنهاست همین سفیدی سرشار از ویتامین هست
وقتی پوست نارنگی رو میگیرید ی لایه سفید زیرش هست که اکثر مردم اونم جدا میکنن
بهتره اینکارو نکنید چون همون سفیدی سرشار از ویتامینه، به هضم غذا کمک میکنه و تقویت کننده معده ست
برای استفاده بهتر از مواد غذایی پرتقال، پوست زرد آن را بگیرید و پوست سفید و پره های داخل آن را بخورید زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسیدی پرتقال را خنثی می کند.لایه سفید نارنگی پرتقال
استادیار گروه باغبانی و مدرس گیاهان دارویی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز گفت: آب پرتقال هر اندازه که سردتر باشد و در یخچال نگهداری شود، ویتامین ث آن بیشتر حفظ میشود.
جاوید عمارت پرداز منطقه آذربایجان شرقی، افزود: برای استفاده بیشتر از مواد غذای پرتقال بهتر است که پوست زردرنگ آن را بگیرید و با پوست سفید و پرههای داخل آن بخورید، زیرا در پوست سفید آن مواد معدنی زیادی وجود دارد که اثر اسید موجود در پرتقال را خنثی میکند.
وی تشریح کرد: لازم است بدانید که یک لیوان آب پرتقال، دارای 120 میلیگرم ویتامین ث یعنی دو برابر مقدار توصیه شده در روز است و علاوه بر آن دارای مقادیری کلسیم، پتاسیم، نیاسین و اسید فولیک است.
عمارت پرداز ادامه داد: پرتقال گرچه اسیدی است، ولی شرایطی قلیایی در بدن پدیدار شده و برای افرادی که گوشت زیاد مصرف می کنند و بدنشان اسیدی شده، مفید است.
استاد گروه باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز از جوشانده برگهای پرتقال گفت و یادآور شد: جوشانده برگهای پرتقال برای شست و شوی وَرمها و کاهش درد مفید میدانند.
وی با اشاره به کاهش کلسترول خون با مصرف پست سفید پرتقال افزود: پوست سفید پرتقال و ورقههای نازک بین قسمتهای داخل پرتقال بهترین دارو برای کاهش کلسترول خون است.
عمارت پرداز با اشاره به مزایای استفاده از پرتقال و پیشگیری از سرطان تاکید کرد: مصرف زیاد پرتقال و لایه سفید نارنگی پرتقال علاوه بر پیشگیری از سرطان معده در پیشگیری از انواع دیگر سرطانها نیز مؤثر خواهد بود.
پوست پرتقال چه فوایدی دارد؟
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
کمک به کاهش وزن:
کالری کم و فیبر بالای که پوست پرتقال و لایه سفید نارنگی پرتقال دارد به کاهش وزن کمک میکند.
پوست پرتقال را چگونه بخوریم؟
همانطور که می دانید پوست پرتقال مزه تلخی دارد ، نمی توان آن را به تنهایی مصرف کرد، ولی می توان از روشهایی استفاده کرد که تلخی آن را کاهش داده و قابل خوردن شود. می توان با استفاده از کمی شکر و یا عسل آن را شیرین کرده و مصرف کرد.
همچنین استفاده کردن رنده پوست پرتقال در برخی از غذاها و یا نوشیدنیها می باشد می توان رنده پوست پرتقال را در انواع سس سالاد و یا برخی دم کرده های گیاهی، قهوه و یا در تهیه برخی دسرها و کیک ها استفاده کرد هم چنین می توان از پوست پرتقال خلال شده در برخی غذاها استفاده نمود و یا می توان با پوست پرتقال مربا تهیه کرد و آن را مصرف کرد.