فواید سیر برای سیستم ایمنی بدن بویژه مصرف ناشتای آن

فواید سیر برای سیستم ایمنی بدن بویژه مصرف ناشتای آن

فواید سیر برای سیستم ایمنی

 

سیر برای درمان و بالا بردن سیستم ایمنی بدن استفاده میشود !?

مصرف مداوم سیر تا 63 درصد از ابتلا به آنفولانزا و سرماخوردگی جلوگیری میکند و عفونت های گوارشی را درمان میکند همچنین سیر ناشتا بدن را سم‌زدایی کرده و کرم‌ها و انگل‌های موجود در بدن را از بین میبرد.

 مصرف سیر به صورت ناشتا باعث میشود مواد مغذی موجود در آن به راحتی و هرچه بیشتر جذب بدن شما شود.

فواید سیر برای سیستم ایمنی,تاثیر سیر در سیستم ایمنی بدن,خواص سیر , خواص سیر برای سلامتی, تاثیر سیر در درمان بیماری ها,مصرف سیر به صورت ناشتا

سیر، یک ماده‌ی خوراکی عادی در هر آشپزخانه‌ای، به خاطر خواص مفید متعددی که برای سلامت انسان دارد، شناخته شده‌است. چند مطالعه نشان داده‌اند که می‌توان آن را برای مبارزه با سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار داد. این ماده‌ی خوراکی دارای ترکیبات ضد میکروبی و ضد ویروسی است که می‌توانند ویروس سرماخوردگی را از بین ببرند و علائم آن را کاهش دهند.

محافظ در برابر سرماخوردگی

در فصل‌های آنفلوآنزا و سرماخوردگی، بسیاری افراد از بیماری‌های ایجاد شده توسط باکتری‌ها رنج می‌برند. گفته می‌شود افرادی که دارای سیستم ایمنی ضعیف‌تری هستند، بیش‌تر مستعد ابتلا به این بیماری هستند. و به گفته‌ی بسیاری مصرف سیر‌ می‌تواند عملکرد محافظتی سیستم ایمنی را تقویت کند. مطالعه‌ای نشان داد مصرف روزانه‌ی این سبزی پرخاصیت ابتلا به آنفلوآنزا و سرماخوردگی را تا ۶۳٪ کاهش می‌دهد. بنابراین اگر مستعد ابتلا به این بیماری هستید، اضافه کردن سیر‌ به رژیم غذایی‌تان می‌تواند مفید باشد.
سیر چگونه چنین تاثیری دارد؟

سیر، یک ماده‌ی خوراکی عادی در هر آشپزخانه‌ای، به خاطر خواص مفید متعددی که برای سلامت انسان دارد، شناخته شده‌است. چند مطالعه نشان داده‌اند که می‌توان آن را برای مبارزه با سرماخوردگی نیز مورد استفاده قرار داد. این ماده‌ی خوراکی دارای ترکیبات ضد میکروبی و ضد ویروسی است که می‌توانند ویروس سرماخوردگی را از بین ببرند و علائم آن را کاهش دهند.
خطر فشار خون بالا را کاهش می‌دهد

چینی ها قرن هاست که برای پائین آوردن فشار خون از سیر‌ استفاده می کنند. فواید سیر برای سیستم ایمنی

 

هر ساله افراد زیادی به خاطر بیماری‌های قلبی عروقی مانند سکته و حمله قلبی جان خود را از دست می‌دهند و فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی ایجاد این بیماری‌ها است. مصرف این سبزی پرخاصیت فشار خون را در افراد مبتلا به فشار خون بالا، به شدت کاهش می‌دهدمطالعه‌ای نشان داد مصرف ۶۰۰- ‍۱۵۰۰ میلی‌گرم عصاره سیر می‌تواند فشار خون را برای یک دوره‌ی ۲۴ هفته‌ای کنترل کند. مطالعات نشان می‌دهد عصاره یا مکمل سیر به اندازه‌ی آتنولول موثر است، دارویی که فشار خون بالا را درمان می‌کند. افرادی که به پرفشاری خون مبتلا هستند می‌توانند پس از مشورت با پزشک‌شان این سبزی پرخاصیت  را به رژیم غذایی روزانه‌شان اضافه کنند.
کلسترول را کاهش می دهد

همه می‌دانیم که پیروی از یک رژیم مملو از کلسترول ما را در معرض خطر کلسترول بالا قرار می‌دهد. سطح کلسترول بالا یکی از محرک‌های اصلی ایجاد بیماری‌های قلبی است. یکی از راه‌های کاهش سطح کلسترول مصرف سیر‌ است. گفته می‌شود مصرف روزانه‌ی مکمل سیر‌ کلسترول کل و کلسترول ال‌دی‌ال را تا ۱۵٪ کاهش می‌دهد. این سبزی پرخاصیت تنها کلسترول ال‌دی‌ال (بد) را کاهش می‌دهد و بر سطح کلسترول اچ‌دی‌ال (خوب) تاثیری ندارد.

پس مصرف سیر‌ مقدر کلسترول خون را پائین می آورد . یعنی مقدار LDH را کاهش می دهد. مقدار مصرف آن برای این منظور ۳۰ گرم در روز است . جالب است که با مصرف این سبزی پرخاصیت در چند ماه اول مقدر کلسترول ممکن است بالا رود و این بدین علت است که کلسترول از داخل نسوج خارج شده و داخل خون می شود که از آنجا دفع گردد بعد از اینکه کلسترول بحالت نرمال رسید باید برای نگهداری آن روزی نصف سیر‌ خام مصرف کرد .
درمان کورک روی بدن

مصرف روانه سیر می تواند بسیاری از مشکلات پوستی شما را درمان کند و در زمینه درمان کورک های روی بدن هم بسیار مفید عمل می کند چرا که دارای خواص ضد باکتری قدرتمندی است. یک مطالعه که در سال ۲۰۱۴ در Journal of Microbiology Jundishapur منتشر شد، تاثیر شگفت‌انگیز عصاره‌ی سیر را روی باکتری استافیلوکوکوس اورئوس که علت اصلی بروز کورک است، نشان داد. بنابراین، می‌توانیم باور داشته باشیم که سیر می‌تواند به ما کمک کند تا به طور مؤثر و طبیعی از شر کورک خلاص شویم.
برای درمان زخم یک داروی طبیعی است

یکی از برجسته‌ترین نام‌هایی که در فهرست درمان‌های خانگی طبیعی برای درمان زخم به چشم می‌خورد، نام سیر است. سیر با خواص قدرتمند ضد قارچی و ضد باکتری‌اش تقریبا به التیام تمام زخم‌های خفیف کمک می‌کند. روش کار با سیر همیشه آسان است.

 

سیر برای التیام زخم ها بسیار موثر و بدون ضرر است. از این رو، استفاده از سیر به عنوان یکی از بهترین درمان‌های خانگی و طبیعی برای درمان زخم ها بسیار توصیه می‌شود.
برای درمان خروپف در خواب موثر است

پژوهشگران بیان میکنند که مصرف خوراکی‌های تندی مثل سیر، پیاز، ترب کوهی خر و پف را کاهش می‌دهد. دلیل احتمالی این مسئله ممکن است این باشد که چنین خوراکی‌هایی به خشک ماندن مسیر هوا و مجاری بینی کمک می‌کنند، و از این طریق تجمع مخاط‌هایی را که باعث انسداد سینوس می‌شوند، کاهش می‌دهند. اگر انسداد سینوس عامل خر و پف باشد، با مصرف سیر ممکن است مشکل‌تان برطرف شود. با وجود این، برخی از متخصصان داروهای گیاهی معتقدند سیر حتی می‌تواند خر و پف ناشی از آپنه‌ی خواب را درمان کند، زیرا این حبه‌ی پر خاصیت لوزه‌های بزرگ شده و هم‌چنین التهاب دستگاه تنفسی را تسکین و کاهش می‌دهد. به هر حال، سیر برای سلامتی مفید است و مصرف آن عوارض جانبی چندانی به همراه نخواهد داشت.
راه‌های استفاده از سیر به عنوان درمان خانگی خروپف

الف. ترجیحا قبل از خواب سیر خام بجوید. با وجود این، شاید بسیاری از افراد این روش را نپذیرند زیرا جویدن سیر خام نه تنها خودتان را اذیت می‌کند بلکه هم بسترتان را نیز آزار می‌دهد!
ب. راه بهتر برای مصرف سیر، افزودن آن به غذاها است. برای مثال، سیر خام را خرد کنید و با کره مخلوط نمایید و سپس آن را روی نان بمالید و نوش جان کنید؛ هم‌چنین از سیر خام می‌توانید در سس سالاد نیز استفاده نمایید. فواید سیر برای سیستم ایمنی
از پیشرفت زوال عقل و آلزایمر جلوگیری می‌کند

زوال عقل و آلزایمر مشکلات ذهنی مرتبط با فراموشی هستند. سالمندان در برابر این بیماری‌ها آسیب‌پذیرتر هستند. وقتی پیر می‌شوید، فراموشی امری عادی است. اما در موارد شدیدتر، فراموشی بر فعالیت‌های روزانه تاثیر منفی می‌گذارد. در برخی مراحل زوال عقل و آلزایمر فقط می‌توان از پیشرفت آنها جلوگیری کرد.

 

بهترین کار آن است که با سالم غذا خوردن، ورزش منظم، و دوری از استرس، از ایجاد این بیماری‌ها جلوگیری کنید. در این موارد مصرف خوراکی‌های سرشار از آنتی‌اکسیدان توصیه می‌شود. یکی از این خوراکی‌ها سیر‌ است. می‌توانید به هرکدام از خوراکی‌ها یا سالادهایتان یک حبه سیر اضافه کنید. اما برای کسب نتایج بهتر، باید مقدار بیش‌تری از این سبزی پرخاصیت مصرف کنید زیرا آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان بدن را افزایش می‌دهد.
سیر برای درمان موخوره هم مفید است

سیر به تقویت رشد مو کمک‌کرده و موی شما را نرم‌تر می‌کند. زمانی که سیر با روغن‌ها ترکیب‌شود، موی‌تان را نرم‌کرده و بافت کلی آن را بهبودمی‌بخشد و از طرفی باعث کاهش آسیب های محیطی به موهایتان می شود و موخوره موهایتان را کاملا از بین می برد. فواید سیر برای سیستم ایمنی
عملکرد ورزشی را تقویت می‌کند

ورزشکارانی که باید ورزش‌های به شدت دشوار انجام دهند، باید سیر‌ را به رژیم روزانه‌شان اضافه کنید. سیر‌ یکی از قوی‌ترین موادی است که می‌تواند عملکرد ورزشی را به طرز چشم‌گیری ارتقا دهد. این سبزی پرخاصیت نه تنها امروزه توسط ورزشکاران مصرف می‌شود، بلکه در فرهنگ‌های باستان توسط کارگران استفاده می‌شد تا خستگی‌شان را کاسته و ظرفیت کاری‌شان را افزایش دهد.

در یونان باستان، به ورزشکاران المپیک مکمل این سبزی پرخاصیت می‌دادند. مطالعات بسیاری از این امر پشتیبانی می‌کنند. بیماران قلبی پس از ۶ هفته مصرف روغن سیر، کاهش چشم‌گیر ضربان قلب و بهبود ظرفیت ورزشی را تجربه کردند.

رادیکال های آزاد و فلزات سنگین را از بدن دفع می‌کند

رادیکال‌های آزاد و فلزات سنگین ممکن است به روش‌های مختلف در بدن جمع شوند و باعث ایجاد مشکلات و بیماری‌ها شوند. فلزات سنگین می‌توانند منجر به آسیب اندام‌ها شوند و رادیکال‌های آزاد نیز سبب آسیب اکسیداتیو می‌شوند. ترکیبات سولفوری موجود در سیر‌ هنگام جویده شدن یا خرد شدن رها گشته و می‌توانند به سم زدایی بدن کمک کنند. کارکنانی که مجبورند در کارخانه‌های ساخت باتری خودرو کار کنند، به خاطر کار روزانه با سرب تا حد زیادی در معرض خطر ابتلا به مسمومیت فلزات سنگین قرار دارند. بررسی انجام شده بر روی یکی از این کارکنان نشان داد مصرف روزانه‌ی سیر‌ یا مکمل آن سطح تجمع سرب را در خون تا ۱۹٪ کاهش داد. هم‌چنین می‌تواند علائم مرتبط با مسمومیت فلزات سنگین را، از جمله سردرد و فشار خون را هم کاهش دهد.
درمان پوکی استخوان ها

برخی مطالعات انجام شده بر روی جوندگان نشان می‌دهد مصرف سیر می‌تواند با افزایش سطح استروژن در جوندگان ماده، از تحلیل استخوان‌ها جلوگیری کند.

 

هم‌چنین مطالعه‌ای نشان داده است مصرف روزانه‌ مقدار زیادی عصاره سیر یا ۲ گرم سیر‌ خام، به طرز چشم‌گیری از شدت کمبود استروژن در زنان یائسه جلوگیری می‌کند.

خوراکی‌هایی نظیر سیر‌ یا پیاز در درمان پوکی استخوان موثر است.
به کنترل سطح قند خون کمک می کند

 

قند خون بالا می‌تواند منجر به بیماری‌های جدیی مانند بیماری‌های قلبی و دیابت شود. از آن‌جایی که درمان بیماری دیابت بسیار دشوار و مستلزم رعایت یک رژیم سخت است، بهتر از از همان ابتدا پیشگیری کرد. مصرف مداوم سیر‌ ترشح انسولین را افزایش داده و سطح قند خون را کنترل می‌کند، به ویژه وقتی دیابت را تجربه می‌کنید. افرادی که قند خون بالایی دارند باید سیر‌ را در رژیم روزانه‌شان بگنجانند یا مکمل سیر‌ مصرف کنند.
در جلوگیری از سرطان های خاص موثر است

برخی مطالعات ارتباط مستقیم بین افزایش مصرف سیر و کاهش خطر ابتلا به سرطان‌های خاصی چون سرطان کولون، معده، پانکراس، مری، و سینه را نشان داده است. یک مطالعه‌ی جمعیتی نشان داد مصرف بیش‌تر سیر خام یا پخته می‌تواند خطر ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ را کاهش دهد.

خواص ضدباکتریایی سیر‌ آن را قادر می‌سازد از تشکیل و فعال شدن مواد سرطان‌سازا جلوگیری کند، تکثیر سلول سرطانی را کاهش دهد، بازسازی دی‌ان‌ای را ارتقا دهد و سبب مرگ سلول سرطانی شود. هم‌چنین برخی مطالعات نشان داده است که دی‌آلیل‌سولفید موجود در سیر می‌تواند از انتقال PhIP به مواد سرطان‌زا جلوگیری کند. PhIP ترکیبی است که خطر سرطان سینه را افزایش می‌دهد.

حتی انجمن ملی سرطان امریکا هم سیر‌ و برخی دیگری از سبزیجات را ضدسرطان می‌داند. طبق گفته‌ی سازمان جهانی غذا، هر فرد بزرگسال می‌تواند ۲ الی ۵ حبه سیر خام، ۲ الی ۵ میلی‌گرم روغن سیر، ۰.۴ الی ۱.۲ میلی‌گرم پودر سیر، یا ۳۰۰ الی ۱۰۰۰ میلی‌گرم عصاره سیر مصرف کند.

به طور خلاصه خوردن سیر‌ سلولهای سرطانی را از بین می برد مثلا خوردن سیر‌‌ از سرطان جهاز هاضمه جلوگیری می کند . فواید سیر برای سیستم ایمنی

مبارزه با کم خونی

علارغم این واقعیت که امریکا کشوری با استانداردهای بالای زندگی است، اما بیش از ۲۰ میلیون نفر از جمعیت آن به خاطر رژیم غذایی ناسالم، مصرف چربی، و کمبود پروتئین از کم‌خونی رنج می‌برند. بیش‌تر افراد می‌دانند کمبود آهن در جریان خون از دلایل کم‌خونی است. اما در واقع کم‌خونی ناشی از کمبود هموگلوبین گلبول‌های قرمز است که توانایی خون برای انتقال اکسیژن به سلول‌ها و خروج دی‌اکسید‌کربن را تحت تاثیر قرار می‌دهد. علائم کم‌خونی شامل خستگی، ضعف، تنگی نفس، سرگیجه و غش، تپش قلب، رنگ‌پریدگی، قاعدگی طولانی، و دشواری در تمرکز است.

یکی از خوراکی‌های موثر برای کمبود آهن و کم‌خونی، سیر‌ است. به شدت توصیه می‌شود افراد مبتلا به کم‌خونی آن را به رژیم غذایی‌شان اضافه کنند. مصرف سیر به هر شکلی، می‌تواند به جذب آهن کمک کند. زیرا سیر‌ دارای دی‌آلیل‌سولفید است که تولید فروپورتین، پروتئین مسئول جذب و تولید آهن، را افزایش می‌دهد.
درمان خانگی کمر درد است

سیر  حاوی خواص ضد التهابی است؛ بنابراین، باید به عنوان یک درمان خانگی کمر درد در نظر گرفته شود. شما می‌توانید مکمل سیر مصرف کنید یا آن را در برنامه‌ی غذایی خود بگنجانید. توصیه می‌شود که هر روز صبح چهار حبه سیر خام را بجوید تا از شدت درد کاسته شود. علاوه بر این، سیر همچنین سبب تقویت سیستم ایمنی بدن‌تان می‌شود؛ بنابراین بدن شما قادر خواهد بود با رادیکال‌های آزادی که باعث بروز سیاتیک و سایر بیماری‌ها و اختلالات مربوط به کمر و اعصاب کمر می‌شوند، مبارزه کند.
به درمان دندان درد کمک زیادی می کند

باورش سخت است که این سبزی پرخاصیت  بتواند در درمان دندان‌دردهای شدید و آبسه موثر باشد. قرن‌ها است سیر‌ به‌خاطر خواص ضدعفونی‌کننده‌ی قوی‌اش شناخته می‌شود و از سال ۲۰۰۰ پیش از میلاد در چین باستان برای درمان بیماری‌ها مورد استفاده قرار گرفته است. آلیسین، ترکیبی است که مسئول خواص ضدعفونی‌کننده، ضدباکتری، ضدویروسی و خواص درمانی قوی آن است.

هم‌چنین اگر از جراحت یا خارش رنج می‌برید، استعمال موضعی سیر‌ روی ناحیه‌ی موردنظر می‌تواند باعث تسکین آن شود. این سبزی پرخاصیت یک ضدعفونی‌کننده قوی است، بنابراین اگر دندان‌درد دارید یا دندان‌تان آبسه کرده است، می‌توانید با استفاده از حبه‌های سیر‌ روی ناحیه‌ی عفونی درد آن را کاهش دهید.
به کاهش وزن کمک می‌کند

همانطور که پیش‌تر گفتم سیر سرشار از مواد مغذی است اما کالری کمی دارد. اضافه کردن سیر‌ به رژیم روزانه نه تنها باعث چاقی نمی‌شود، بلکه به کاهش وزن هم کمک می‌کند. به تازگی مطالعه‌ای در کره‌ی جنوبی انجام شد تا فواید سیر از جمله برای کنترل وزن و کاهش آن را تعیین کند. در این مطالعه محققان به تعدادی موش وعده‌های غذایی زیادی دادند تا چاق شود و پس از ۸ هفته، این موش‌های چاق به مدت ۷ هفته ۲ الی ۵ درصد مکمل سیر دریافت کردند. این مطالعه کاهش وزن چشم‌گیر و کاهش چربی بدن موش‌ها را نشان داد.

 

بنابراین، افراد چاق باید مستقیما سیر‌ خام بخورند یا آن را به رژیم غذایی روزانه‌شان اضافه کنند. برای آن‌که بیش‌ترین بهره را از آن ببرید، سیر‌ را له کنید و بگذارید ۱۰ دقیقه در دمای اتاق بماند. سپس آن را بپزید. با این کار ۷۰ درصد از ترکیبات طبیعی سیر‌ حفظ می‌شود. اگر واقعا مایلید برای کاهش وزن از از سیر‌ استفاده کنید، من شدیدا سیرسیاه را توصیه می‌کنم. سیر‌ سیاه در واقع سیری است که یک ماه تحت حرارت بالا کهنه و تخمیر شده است. بنابراین، سیر سیاه هیچ ماده نگهدارنده یا افزودنی ندارد. این سیر‌ طعم شیرینی به غذا می‌دهد. هم‌چنین انتی‌اکسیدان‌های آن دوبرابر سیر‌ خام است

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *