طرز تهیه گوشفیل آموزش پخت شیرینی گوش فیل پرطرفدار در منزل
طرز تهیه گوشفیل
برای خمیر گوشفیل
یک عدد تخم مرغ
دوقاشق روغن جامد
یک و نیم ق مربا خوری بکینگ پودر
کمی نمک ویه قاشق از شربت خنک ونصف استکان شیر
توی ی ظرف با هم مخلوط کرده
یه لیوان آرد
طرز تهیه گوشفیل :
الک کردم با قاشق مخلوط کردم لیوان دومو کم کم به خمیرم اضافه کردم با نوک انگشتام مخلوط کردم و ورز دادم تا خمیر جم شه و ب دست نچسبه بهتره آرد زیاد نریزید ک خمیر سفت شه برای من همون یک و نیم لیوان آرد کافی بود اگه چسبندگی داشت قاشق قاشق آرد اضافه کنید تا خمیر ب دست نچسبه بعد روشو میپوشونیم و دوساعت استراحت میدیم
تو این فاصله شهد رو درست میکنیم
دو لیوان شکر رو به همراه ۱ لیوان آب روی حرارت ملایم میزاریم تا شکر آب بشه حرارت رو زیاد نکنید . بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد ۲ قاشق گلاب و ۲ الی ۳ قاشق زعفران دم کرده اضافه کنید مسلما هرچقدر زعفران بیشتر باشه خوش رنگ تر میشه ، ۱ قاشق هم آبلیمو اضافه کنید و کمی هم با قلمو به کناره های ظرف بکشید تا شکر بهش نچسبه، ۱ قاشق هم گلوگز مایع اضافه کنید( ک من اضافه نکردم) . گلوگز برای قوام و براق شدن شربت هستش و کیفیت کار رو بالا میبره ولی اگه نیست اشکال نداره من چندتا دونه هل هم داخل شربت میندازم. با حرارت ملایم بزارید تا کاملا قوام بیاد . قوام اومدن یعنی بین دو تا انگشت که میزنید کش بیاد. نزارید خیلی هم سفت بشه،
خب بعد استراحت خمیر گوشفیل ، خمیر رو با وردنه باز کنید به اندازه نیم سانت خمیر رو باز کنید اگر خمیر نازک باز بشه موقع سرخ شدن داخلش پف نمیکنه بیشتر از نیم سانت هم نباشه که خام میمونه بعد که خمیر باز شد من به صورت مربع برش زدم تو روغن داغ سرخ کردم وداخل شیره سرد شده گذاشتم میزارم تا زمانی که سری بعدی سرخ شه داخل شهد بمونه بعد از داخل شهد خارج و داخل آبکش بریزید تا شیره اضافه گرفته شه