طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه

طرز تهیه گارنی یارخ یا شکم پاره غذای ترکی بسیار خوشمزه

طرز تهیه گارنی یارخ

گارنی یارخ یا شکم پاره به بادمجون شکم پر می گن.البته مدل گیلانی بادمجون شکم پر با گردو ک سبزیجات معطر گیلانی درست میشه که اون رو هم انشالا به زودی آموزش میدم.

طرز تهیه گارنی یارخ , دستور تهیه شکم پاره, غذای ترکی بسیار خوشمزه,مواد لازم تهیه گارنی یارخ , تهیه شکم پاره یا بادمجان شکم پر, غذای ترکی,
.
????????? مواد لازم گارنی یاریخ برای ۴ نفر
بادمجون قلمی یا دلمه ۴ عدد???
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز سه عدد متوسط
سیر دو حبه
رب گوجه سه قاشق غذاخوری?
فلفل دلمه نصف یک عدد متوسط
قارچ ده عدد??
جعفری خرد شده دو قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی دو عدد متوسط
نمک فلفل زردچوبه
دارچین و آویشن
روغن برای سرخ کردن
.
????
۱.بادمجون ها رو نواری پوست کندم.بهشون نمک زدم.نیم ساعت گذاشتم بمونه تا تلخی ش دربیاد.چلوندم وتوی روغن سرخ کردم.
???
۲.دو تا از پیازها رو ریز خرد کردم.در روغن داغ ریختم.نمک زدم و تفت دادم.طلایی که شد زردچوبه رو اضافه کردم.عطر زردچوبه که درومد سیرهای خرد شده م رو اضافه کردم و تفت دادم.
???
۳.گوشت و دارچین رو اضافه کردم.رنگش که قهوه ای شد و تفت خورد دو قاشق سرپر رب اضافه کردم.فلفل دلمه رو ریز خرد کردم.قارچ ها رو ریز خرد کردم.قارچ و فلفل رو اضافه کردم و تفت دادم.نمک و فلفل مایه م رو اندازه کردم.کمی آویشن هم ریختم.
???
۴.برای سس این غذا گوجه هامو رنده کردم.یک عدد پیاز باقی مونده هم رنده کردم.یک قاشق سرپر رب گوجه اضافه کردم و کمی آب جوش.گذاشتم سس یکم بجوشه و غلیظ بشه.جعفری رو هم اضافه کردم و در انتها نمک و فلفل ریختم.
????
۵.بادمجون های سرخ شده م رو از طول با چاقو برش دادم.شکمش رو با مایه گوشتی پر کردم.بادمجون ها رو داخل سس چیدم.نیم ساعت با درب بسته کافی بود تا بپزه و بادمجون شکم پرمون حاضر بشه.?
.

طرز تهیه گارنی یارخ , دستور تهیه شکم پاره, غذای ترکی بسیار خوشمزه,مواد لازم تهیه گارنی یارخ , تهیه شکم پاره یا بادمجان شکم پر, غذای ترکی,

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *