طرز تهیه کیک یزدی عالی و درجه یک و بازاری به همراه تمام نکات
طرز تهیه کیک یزدی
کیک یزدی به دلیل طعم و مزه ه عالی آن همیشه جز خوراکیهای پرطرفدار بوده دستور درجه یک و بازاری که تمام نکات داشته با شه براتون آماده کردیم .
کیک یزدی برای حدود بیست تا بیست و پنج
آرد سفید ۳۰۰ گرم یا دو لیوان.
تخم مرغ ۳ عدد.
شکر ۲۰۰ گرم یا یک لیوان
.ماست ۱۵۰ گرم یا حدوداً ۳/۴ پیمانه
روغن مایع ۱۷۵ گرم یا یک لیوان
بیکینگ پودر ۱ ق چ سرپر
.پودر هل ۱ ق چ
.نمک میوه نصف ق چ
.عسل یک ق .گلاب سه ق غ.
وانیل نوک ق چ
شکر، تخم مرغ هاو وانیل ،رو پنج دقیقه با همزن بزنید می تونید از همزن دستی هم استفاده کنید روغن رو اضافه و یک دقیقه دیگه بزنید بعد ماست و گلاب و عسل و هل رو اضافه کنید
با همزن بزنید تا کاملا مخلوط بشن.
مخلوط آرد و بکینگ پودر و نمک میوه رو رو در سه مرحله به مایه تخم مرغی اضافه کنید و هم بزنید. لازم نیست زیاد هم زده بشه فقط در حدیکه آرد مخلوط بشه.
مایه کیکی که به دست میاد غلیظ و سفته.
در قالب کیک یزدی یا مافین کپسول های کاغذی قرار میدیم.برای قبلش قالب رو با روغن مایع چرب کنید چون پف کیک زیاد ممکنه به دور قالب بچسبه.برای اینکه کیک یزدی پف کنه حتما از این قالبهای مافین استفاده کنید داخل قالبهای فلزی مخصوص کیک یزدی کیک روش پف نمیکنه و صاف میشه.دوسوم حجم کپسول رو پرکنید
اگه دوست دارید روی کیکتون ترک بخوره ، یه چاقو رو در روغن مایع بزنید و روی مایه کیک توی قالب ها مثل علامت بعلاوه فرو کنید. توجه کنید که هر بار چاقو رو روغنی کنید(البته من این کارو معمولا نمیکنم چون زمانبره).و عمیق فرو کنید
روی کیکها در صورت تمایل کنجد بپاشید.
برای اینکه روی کیک یزدی پف کنه دمای رو بیست درجه بیشتر از زمانی قرار بدین که کیک درست میکنید یعنی اگر همیشه با درجه ۱۷۰ کیک میپزی الان باید ۱۹۰ بزارین حتما یک ربع قبل هم گرم بشه قالب کیک رو داخل فر بزارین حدود بعد دوازده دقیقه چک کنید اگر کیک کاملا پف کرد و دورش طلایی شد فر رو خاموش کنید و گریل رو مدت سه دقیقه روشن کنید…حتی اگر روی کیک هنوز خام بود مهم نیست اگر پف کرده بود و دورش طلایی بود خاموش کنید و سه تا چهار دقیقه گریل رو روشن کنید
نکته ..نمک میوه قابل حذف هست ولی پف اصلی کیک یزدی برای نمک میوه است قیمتش خیلی ارزونه و تمام لوازم قنادی ها دارن