طرز تهیه کیک گردویی و سیب من در این بخش انواع کیک رو به شما آموزش دادم این کیک هم از پرطرفدار هاست روال کار شبیه کیک یب هم اما این دیگه ادویه دارچین رو نداره و سیب کاملا باهاش مخلوط میشه.
عطر و طعم عالی داره حتما این کیک خوشمزه رو تو خونه درست کنید. من برای تزیینش از خامه فرم گرفته استفاده کردم که دلخواه هست.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه کیک گردویی و سیب چیست؟
پودر شکر 3/4 پیمانه
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 3/4 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
مغز گردوی خرد شده 1/3 پیمانه
بیکینگ پودر 1 و نیم قاشق مرباخوری
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
سیب رنده شده 2 پیمانه
مراحل و طرز تهیه کیک گردویی و سیب :
ابتداقالب رو کاغذ روغنی می اندازیم و دیواره هاش رو با کمی روغن چرب می کنیم. فر رو روشن می کنیم و روی 180 درجه سانتیگراد تنظیم کرده, و بعد شروع به آماده ساری مایه کیک می کنیم.
اول ارد و بیکینگ پودر رو با هم مخلوط می کنیم و دو تا سه بار الک می کنیم. تخم مرغ ها رو داخل یک ظرف مناسب می ریزیم و شکر رو کم کم بهشون اضافه می کنیم و با همزن می زنیم.
بعد از اینکه شکر در تخم مرغ ها حل شد، وانیل رو اضافه می کنیم. هم زدن شکر رو ادامه میدیم تا حجم مواد بیشتر بشه و کرم رنگ بشه.
حالا روغن رو اضافه می کنیم و در حد مخلوط شدن مواد رو با همزن می زنیم. آرد رو در دو تا سه مرحله اضافه می کنیم و با دور کند همزن در حد اینکه مخلوط یکدست بشه می زنیم.
سیب های رنده شده با دنده درشت رو به مخلوط کیک مون اضافه می کنیم و با کمک لیسک یا قاشق مواد رو با هم مخلوط می کنیم.
گردو رو هم اضافه می کنیم و آروم هم می زنیم. خمیر رو توی قالب می ریزیم و حدود 45 دقیقه توی فر گرم شده می پزیم.
می تونید به کمک سیخ چوبی تست کنید که داخل کیک پخته باشه و خمیری نباشه.
نوش جان