آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک کدو حلوایی و گردو با خاصیت فراوان برای سلامتی
طرز تهیه کیک کدو حلوایی و گردو یکی از انواع کیک محبوب از نظر طعم و مزه در میان افراد است به خصوص در فصول سرد به دلیل در دسترس بودن کدو حلوایی و خواصش بسیار مناسب است .این کیک به همرا گردو طعم بینظیر و بسیار دوست داشتنی پیدا می کنه در ادامه دستور پخت کیک کدو حلوایی و گردو را مرحله به مرحله با تمام جزئیات برای شما آماده کردیم.
همه ما کم و بیش از خواص کدو حلوایی شنیده ایم بله درست است جز سبزیجات نارنجی است که قبلا هم خواصش را در ایران پاتوق بررسی کرده ایم .کدوحلوایی جزو گیاهانی با طبع سرد و دارای املاح و ویتامینهایی مانند سدیم، پتاسیم، فیبر، قند، پروتئین، کلسیم، آهن، ویتامین D، ویتامین A و ویتامین ۱۲B است.تا به حال، خواص متعددی برای کدوحلوایی از نظر علمی به اثبات رسیده است
موادازم کیک کدو حلوایی و گردو:
کدو حلوای پخته شده و پوره شده ۱ لیوان پر
گردوی خرد شده دو سوم لیوان
آرد ۲ لیوان
شکر ۱ لیوان
بکینگ پودر ۲ قاشق مرباخوری
تخم مرغ ۳ عدد درشت
روغن مایع نصف لیوان
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
جزهندی نصف ۱ عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهیه و آماده سازی :
تخم مرغها را بهمراه شکر و وانیل زده تا کاملا سفید و کشدار شود .
روغن مایع را اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
آرد، دارچین و بکینگ پودر را 3 بار الک میکنیم .
سپس به مخلوط اولیه آرد و جز رو کم کم اضافه کرده و با لیسک مخلوط و بعد کدو را
اضافه میکنیم و بعد گردوها را اضافه کنید و آروم مواد رو مخلوط میکنیم
سپس کیک را در قالب دلخواه می ریزیم در فری که از قبل بمدت ۲۰دقیقه با درجه حرارت ۱۸۰ گرم کرده ایم بمدت ۱ساعت قرار میدهیم.
اینبار من از قالب کاپ کیک استفاده کردم و زمان پخت ۴۰ دقیقه شد…