طرز تهیه کیک مرمری آموزش انواع کیک و شیرینی مقوی و رژیمی
طرز تهیه کیک مرمری
سفیده تخم مرغ 4عدد
شیر دو سوم پیمانه
جوش شیرین یک دوم ق چ
بکینگ پودر 2ق چ سر صاف
وانیل یا اسانس پرتقال کمی
آرد 2پ
روغ ن مایع دو سوم پ
پودر قند 1پ
پودر کاکائو 1ق غ
دستور پخت کیک مرمری
1::فر رو با درجه 180 روشن میکنیم تاکاملا گرم بشه
2::قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم
3::آرد وجوش شیرین و بکینگ پودر رو مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم
4::سفیده های تخم مرغ رو با دور تند همزن میزنیم تا کاملا کف کنه و از ظرف نریزه و کنار میگذاریم
5::روغن و پودر قند رو کاملا میزنیم تا پودر قند کاملا حل بشه و بعد شیر رو کم کم به روغن و پودر قند اضافه میکنیم و میزنیم
6::حالا همزن رو کنار میگذاریم و از لیسک برای مخلوط کردن استفاده میکنیم
7::پودر کاکائو و وانیل رو با کمی آب جوش مخلوط میکنیم
8::آرد و سفیده تخم مرغ زده شده و مخلوط روغن پودر قند وشیر رو در سه مرحله آروم و دورانی مخلوط میکنیم
9::یک سوم از مواد کیک رو جدا میکنیم و با کاکائو که. کنار گذاشته بودیم مخلوط میکنیم ،حالا دو رنگ مایه کیک دارم
10::نصف مایع ساده رو داخل قالب میریزیم و رویش را صاف میکنیم و بعد مایع کاکائویی رو میریزیم و در آخر نیم دیگر مایع ساده رو میریزیم و رویش را صاف میکنم:حال قالب رو در طبقه وسط فر میزاریم و 50 الی55دقیقه زمان میدهیم تا کاملا بپزه،در آخر هم گریل رو روشن میکنیم همین که روی کیک طلایی شد از فر خارج میکنیم
10::نصف مایع ساده رو داخل قالب میریزیم و رویش را صاف میکنیم و بعد مایع کاکائویی رو میریزیم و در آخر نیم دیگر مایع ساده رو میریزیم و رویش را صاف میکنم:حال قالب رو در طبقه وسط فر میزاریم و 50 الی55دقیقه زمان میدهیم تا کاملا بپزه،در آخر هم گریل رو روشن میکنیم همین که روی کیک طلایی شد از فر خارج میکنیم