آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک شکلات و قهوه با سیب درسته ژله ای
طرز تهیه کیک شکلات و قهوه که از کیک های لذیذی هست که کمتر کسی هستند این مزه رو دوست نداشته باشند . کیک شکلات و قهوه با سیب های ژله ای بسیار خوشمزه و لذیذ میشه و شکل و ظاهر زیبایی هم داره .
ابتدا طرز تهیه سیب ژله ای رو داریم
۵ تا۶ عددسیب رو پوست کندم و داخل قابلمه چیدم یه بسته ژله آلبالو رو با ۲لیوان آب جوش حل کردم و روش ریختم و گذاشتم تا سیبها بپزه حدود نیم ساعت تا خوب رنگ بگیرن بعد از توی مایع بیرون آوردم و کنار گذاشتم .
?حالا کیک شکلات و قهوه
مواد لازم :
تخم مرغ ۴ عدد
آرد قنادی 2 لیوان
آب جوش نصف پیمانه
روغن مایع ۱سوم پیمانه
شکر۱ پیمانه
قهوه فوری ۲ قاشق مربا خوری که توی چند قاشق آب جوش حل کردم
بکینگ پودر یک قاشق مربا خوری
وانیل نصف قاشق چای خوری
پودر کاکائو ۲ قاشق پر
شکلات تلخ بنماری شده ۵ تا ۶ قاشق
اول از همه تخم مرغ خارج از یخچال گذاشتم تا به دمای محیط برسه
آرد رو هم سه بار الک کردم
طرز تهیه :
اول از همه تخم مرغ خارج از یخچال گذاشتم تا به دمای محیط برسه
آرد رو هم سه بار الک کردم . اول تخم مرغ ها رو با شکر و وانیل مخلوط کردم و با همزن برقی زدم تا کاملا کرم رنگ بشه، بعد درحال هم زدن آب جوش رو ریختم و روغن و قهوه و شکلات مذاب رو اضافه کردم و هم زدم ، بکینگ پودر و کاکائو و آرد الک شده رو با هم مخلوط کردم و کم کم به مواد اضافه کردم و با قاشق همزدم تا مخلوط بشه. و مایه یکدستی به دست آید.
قالب رو کفش کاغذ روغنی انداختم سیبها رو چیدم و مواد کیک رو داخل قالب ریختم
قالب رو داخل فر که از یک ربع قبل گرم کرده بودم گذاشتم با دمای صدوهشتاد درجه سانتیگراد به مدت ۵۰ دقیقه
نوش جان