طرز تهیه کیک زردآلو روش آسان با نکات کلیدی پخت کیک زردآلو
طرز تهیه کیک زردآلو روش آسان با نکات کلیدی پخت کیک زردآلو
طرز تهیه کیک زردآلو
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
ماست 1 لیوان
کره 100 گرم
وانیل 1 ق م
بکینگ پودر 1 ق غ
آرد 2/۵ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
زردآلو بمیزان لازم
طرز تهیه کیک زردآلو, روش آسان پخت کیک زردآلو,تهیه کیک زردآلو , نکات کلیدی کیک زردآلو ,دستور کیک زردآلو ,مواد لازم کیک زردآلو ,پخت کیک زردآلو , تهیه آسان با نکات کلیدی پخت کیک زردآلو
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه کیک زردآلو
ابتدا شکر و کره ک ب دمای محیط رسونیم با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد وانیل و روغن مایع را اضافه کرده و حدود 5دقیقه هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد تخم مرغ هارو دونه ب دونه با فاصله بمخلوط اضافه کرده و هم میزنیم ماست را هم مخلوط کرده هم میزنیم
همزن را کنار گزاشته آرد را ک ب همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده بودیم توی دو مرحله ب مایع کیک اضافه کرده و بشکل دورانی هم میزنیم
کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را داخل قالب ریخته و صاف و یکدست همه جای قالب پخش میکنیم بعد زردالوهارو ب شکل دلخواه روی کیک چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 45دقیقه قرار میدهیم.
تکرار:
طرز تهیه کیک زردآلو
ابتدا شکر و کره ک ب دمای محیط رسونیم با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ بشه بعد وانیل و روغن مایع را اضافه کرده و حدود 5دقیقه هم میزنیم تا شکر کاملا حل بشه بعد تخم مرغ هارو دونه ب دونه با فاصله بمخلوط اضافه کرده و هم میزنیم ماست را هم مخلوط کرده هم میزنیم
همزن را کنار گزاشته آرد را ک ب همراه بکینگ پودر سه بار الک کرده بودیم توی دو مرحله ب مایع کیک اضافه کرده و بشکل دورانی هم میزنیم
کف قالب کاغذ روغنی انداخته و مایع کیک را داخل قالب ریخته و صاف و یکدست همه جای قالب پخش میکنیم بعد زردالوهارو ب شکل دلخواه روی کیک چیده و داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بمدت 45دقیقه قرار میدهیم.
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه نان شکلاتی با دستور پخت بی نظیر
- طرز تهیه کیک دبل چاکلت به همراه آموزش گاناش و تزیین رویه کیک
- طرز تهیه شیرینی اتابکی آموزش شیرینی عید و پذیرایی
- طرز تهیه بیسکویت چای چورگی بسیار نرم و عالی
- فرم دادن به خامه *معرفی سه روش آسان و کاربردی برای فُرم دادن به خامه
- طرز تهیه تارتلت شکلاتی شیرینی عید بسیار خوشمزه