طرز تهیه کوکی پودینگی نوعی شیرینی نرم و لطیف

طرز تهیه کوکی پودینگی با بافتی نرم و بسیار خومشزه که با هر طعمی که دوست دارید می تونید تهیه کنید.

آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید

مواد لازم برای تهیه کوکی پودینگی چیست ؟

صد و بیست و پنج گرم کره

دو ق غ پودر شکر

وانیل یک ق چ

یک بسته پودینگ وانیلی (هر پودینگ با هر مارکی که تو دسترس بود میتونید استفاده کنید)

یک عدد زرده تخم مرغ

آرد یک پیمانه

شکلات چیپسی نسوز برای تزیین مقداری

پنجاه گرم شکلات تلخ با کیفیت می تونید در صورت استفاده از پودینگ شکلاتی، به جای هشتاد گرم از چهل گرم شکلات، یا کمتر استفاده کنید.

طرز تهیه کوکی پودینگی

مراحل و طرز تهیه کوکی پودینگی :

ابتدا  فرو روشن می کنیم، صد و هفتاد درجه. شکلات رو بن ماری کرده کنار میذاریم, کره‌ی نرم و پودر شکر رو خوب هم میزنیم.

شکلات رو بن ماری که از حرارت افتاده بهش اضافه می کنیم و هم می زنیم. سپس پودینگ و زرده‌ی تخم مرغ رو اضافه هم  می کنیم و کمی هم می زنیم (بسته‌ی پودینگ رو باز کرده و مستقیم به مواد اضافه می کنیم)

آرد و وانیل روهم در این مرحله اضافه می کنیم مثل همه شیرینی‌ های دیگه، خمیر رو جمع می کنیم (ورز نمیدیم) باید خمیری بدست بیاد که چسبندگی نداره از خمیر به اندازه یه فندق برمی داریم و کف دست گرد کرده (فقط گرد کنید، با کف دست له نکنید اگه میخواهید کپل بشه) و توی سینی فر، همراه با کاغذ روغنی، با کمی فاصله می چینیم و روی کوکی ها رو شکلات چیپسی نسوز میذاریم و در فر گرم شده به مدت پانزده الی بیست دقیقه می پزیم،

وقتی از فر درمیارید هنوز نرمه، بذارید سرد شه بد جابجا کنید.

نکته : بسته به سلیقه و امکانات منزل می تونید از هر طعم پودینگی که در دسترس بود استفاده کنید، من از پودینگ موزی استفاده کردم که ترکیبش با شکلات عالی بود.

می تونید شکلات چیسی رو هم داخل مواد بریزید و هم برای تزیین روش استفاده کنید، یا به جاش روی کوکی‌ ها اسمارتیز بذارید و یا اصلا کلاً جفتش رو حذف کنید .

نکته : برای نگهداری هم طبق معمول خارج از یخچال و داخل ظرف دربسته به مدت بیشتر از یک هفته می تونید نگه دارید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *