طرز تهیه کوکوی پاستا یک غذای باحال و سریع و واقعا خوشمزه
طرز تهیه کوکوی پاستا یک غذای باحال و سریع و واقعا خوشمزه
طرز تهیه کوکوی پاستا
خوب با یک غذای خوشمزه و راحت و جدید چطورین
کوکوی پاستا یک غذای باحال و سریع و واقعا خوشمزه است
کوکوی پاستا قالبی برای شش نفر
مواد لازم طرز تهیه کوکوی پاستا:
کوکوی پاستا یک غذای باحال و سریع و واقعا خوشمزه است
کوکوی پاستا قالبی برای شش نفر
مواد لازم طرز تهیه کوکوی پاستا:
پنیر پیتزا دویست گرم یا یک لیوان و نیم لیوان.
پاستا نپخته یک و نیم لیوان
ذرت پخته یک سوم لیوان.
تخم مرغ درشت چهار عدد .
آویشن یک ق م.
فلفل سیاه یک ق م .
نمک پنج ق چ.
ژامبون یک چهارم لیوان خورد شده.
سینه مرغ یک عدد کامل
فلفل دلمه ای رنگی هر کدوم یک سوم لیوان خورد شده
فلفل دلمه ای رنگی هر کدوم یک سوم لیوان خورد شده

طرز تهیه کوکوی پاستا
ابتدا پاستاها رو داخل آبجوش مدت یک ربع تا بیست دقیقه بجوشونید و آبکش کنید با آب سرد خوب بشوریید تا بهم نچسبه
سینه مرغ رو با کمی روغن و نمک و فلفل تفت بدین مدت شش الی هفت دقیقه کافیه یک ق م هم رب میزنیم و خوب تفت میدیم
تخم مرغ ها رو میشکنیم و میزنیم بعد یک لیوان از پنیر پیتزاو باقی مواد رو جز پاستا و مرغ مخلوط میکنیم
حالا یک ماهی تابه نچسب رو روی گاز میزاریم تا خوب داغ بشه بعد یک سوم لیوان روغن بهش اضافه میکنیم
ابتدا پاستاها رو داخل آبجوش مدت یک ربع تا بیست دقیقه بجوشونید و آبکش کنید با آب سرد خوب بشوریید تا بهم نچسبه
سینه مرغ رو با کمی روغن و نمک و فلفل تفت بدین مدت شش الی هفت دقیقه کافیه یک ق م هم رب میزنیم و خوب تفت میدیم
تخم مرغ ها رو میشکنیم و میزنیم بعد یک لیوان از پنیر پیتزاو باقی مواد رو جز پاستا و مرغ مخلوط میکنیم
حالا یک ماهی تابه نچسب رو روی گاز میزاریم تا خوب داغ بشه بعد یک سوم لیوان روغن بهش اضافه میکنیم

بعد مایه تخم مرغی رو با باقی پاستاها مخلوط میکنیم .بهتره کمی از فلفل دلمه ای و نصف لیوان پنیر پیتزا رو برای روی مواد نگه دارین تا زیباتر بشه.حالا مواد کوکو رو نصفش رو داخل تابه میریزیم بینش مرغها رو میزاریم بعد دوباره مواد کوکو میرزیم و با پشت قاشق خوب فشار میدیم تا منسجم بشن.حالا روی کوکو نصف لیوان پنیر پیتزا و باقی مواد رو که برای تزیین گذاشته بودیم میرزیم
ابتدا پنج دقیقه حرارت گاز رو زیاد میکنیم تا از زیر کوکو ببنده بعد این زمان حرارت رو کم میکنیم دم کنی در تابه میزاریم و مدت چهل و پنج دقیقه فرصت میدیم بپزه بعد که کاملا پخت درش رو بردارین و یک ربع زمان بدین تا از حرارت بیفته و بعد هم داخل ظرف سرو کنید
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه للک یا منه غذای جنوبی بسیار لذیذ و مقوی
- طرز تهیه دلار گیلانی معروف به نمک سبز با سبزی های معطر
- طرز تهیه کیک با فیلینگ وانیلی بسیار لذیذ میان وعده عالی
- برنج قدکشیده و درشت مثل رستورانها بپزیم همه ترفندهای پخت پلو
- طرز تهیه شیرینی حاجی فیروز مناسب برای شیرینی عید
- جوجه کباب زعفرانی ویژه مهمانی و ناهار