طرز تهیه کرم کارامل قابل استفاده در تزیین ژله ها و پودینگ ها

طرز تهیه کرم کارامل قابل استفاده در تزیین ژله ها و پودینگ ها

طرز تهیه کرم کارامل

مواد لازم سس کارامل

?شکر ۱۰۰ گرم
? آب یک دوم پیمانه
?جوهر لیمو یک پنس

مواد لازم کرم کارامل
?شیر ۲ پیمانه ۵۰۰ گرم
?شکر ۱۵۰ گرم
?وانیل یک هشتم قاشق چای خوری سرپر
?سن ایچ پرتقال ۴۰ گرم
?زرده تخم مرغ ۳ عدد
?خامه قنادی ۱۰۰ گرم
?پودر ژلاتین ۴ قاشق چای خوری
?آب ۸ قاشق سوپخوری

طرز تهیه کرم کارامل, مواد لازم تهیه کرم کارامل, کاربردهای کرم کارامل , دستور تهیه کرم کارامل, کرم کارامل برای تزیین ژله , تزیین پودینگ با کرم کارامل

طرز تهیه

ابتدا شکر، آب و جوهر لیمو را مخلوط کرده و روی حرارت می گذاریم تا آرام آرام بجوشد و و کاراملی شود( نکته وقتی که کارامل درست شد ۱_۲قاشق سوپخوری آب کم کم به سس کارامل اضافه کنید تا سس کارامل رقیق شود )سپس سریع به ظرف کرم کارامل انتقال دهید مواظب باشید دست تان نسوزد.
طرز تهیه کرم کارامل
خامه قنادی را بزنید تا کمی فرم بگیرد .(سپس پره های همزن را شسته و خشک کنید)و زرده های تخم مرغ را با وانیل بزنید(زرده ها را از قبل کنار نگذارید چون رویه میبنده همون موقع بشکنید) و کم‌کم شکر را به آن اضافه کنید تا کامل فرم بگیرد و کرم رنگ شود سپس سن ایچ پرتقال را نیز به آن اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا مواد کامل یکدست شود سپس پودر ژلاتین را روی آب پاشیده به روش بن ماری یا داخل مایکروفر سپس خامه نیمه فرم گرفته و نصف میزان شکر و شیر مخلوط شود روی حرارت بگذارید بگذارید بعد از جوش آمدن ترکیب شیر و خامه ترکیب پودر ژلاتین حل شده که باید داغ باشد را به شیر و خامه داغ اضافه کنید و مخلوط کنید سپس این ترکیب را به تخم مرغ ها کم کم و در حال هم زدن اضافه کنید تا تخم مرغ بسته نشود و زرده ها پخته شود میتونید یه ده دقه ای کنار بذار که مواد پف کرده پفش بخوابه و بعد در انتها مواد را داخل قالب می ریزیم و در یخچال به مدت ۱۲_۲۴ ساعت استراحت می دهیم من بعد از ۱۶ ساعت از قالب خارج کردم سپس دیواره های قالب را به کمک یک چاقو که کمی خیس کرده اید از قالب جدا کرده و دسر را به راحتی از قالب جدا کنید نیازی به گذاشتن در آب داغ ندارد.ولی اگه میخواین سس کمی شل بشه و روش بیاد فقط کف قالب که قسمت سس هست در حد دو سه ثانیه بره تو اب جوش .
?درصورتی که می‌خواهید رنگ کرم کارامل شبیه به کرم کارامل های بازاری شود خیلی کم رنگ زرد خوراکی به آن اضافه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *