طرز تهیه کبه سیب زمینی کبه یک غذای عربی است و بیشتر در عراق و لبنان خورده می شود این غذا که که شبیه پیراشکی و سمبوسه می باشد و با برنج پخته و چرخ شده درست می شود و سپس در روغن سرخ می شود.
تا حالا این غذا رو امتحان کردی ؟ این غذای خوشمزه هنگام سرخ کردن روغن زیادی جذب می کند و پرچرب است. مواد داخل کبه (مایه کبه) نیز متغیر است مثلا می توان از گوشت و سیب زمینی و قارچ و . . . استفاده کرد.
مواد لازم برای تهیه کبه سیب زمینی چیست ؟
سیب زمینی ۴ عدد
روغن زیتون : ۲ ق غ
آرد سوخاری : ۱ پیمانه
پیاز : ۲ عدد
جعفری : یک مشت
صنوبر : ۲ ق غ
گوشت چرخ شده : ۲۰۰گرم
نمک وفلفل سیاه وپودر کاری و پاپریکا
روغن زیتون : ۲ ق غ
آرد سوخاری : ۱ پیمانه
پیاز : ۲ عدد
جعفری : یک مشت
صنوبر : ۲ ق غ
گوشت چرخ شده : ۲۰۰گرم
نمک وفلفل سیاه وپودر کاری و پاپریکا
مراحل پخت و طرز تهیه کبه سیب زمینی :
۱.سیب زمینی ها رو آبپز کرده و پوستش رو جدا می کنیم و در ظرفی می زاریم و خوب له می کنیم.
۲.بعد بهش نمک و ادویه ها و پودر سوخاری وروغن زیتون رو اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا مواد به خورد هم برن.
۳.حالا مواد میانی رو درست می کنیم.
۴.گوشت چرخ شده را در تابه ایی با روغن خوب تفت میدیم.
۵. بعد پیازخورد شده رو اضافه می کنیم و هم میزنیم.
۶.بعد اینکه پیاز هم سبک شد نمک و فلفل و ادویه ها رو اضافه می کنیم.
۷.در آخر جعفری ساطوری و صنوبر که یه نوع از مغزیجات رایج کشورهای عربی هست که در آشپزی ازش استفاده میکنن رو اضافه می کنیم می تونید خلال بادام جایگزینش کنید.
۸. مواد میانی رو از حرارت برمی داریم مواظب باشید روغن زیادی نداشته باشه.
۹. می زاریم هر دو مواد خنک بشه.
۱۰.از مواد سیب زمینی برمی داریم و دستمون رو کمی خیس می کنیم و از وسط باز کرده و از مواد میانی وسطش میزاریم و میبندیم.
۱۱.درآخر درون روغن فراوان با حرارت سرخ می کنیم.
نوش جان
نوش جان
ریختن سبزیجات معطر مثل جعفری و. . . نیز داخل این غذا اختیاری است. می توان این غذا را برای ناهار و یا شام استفاده کرد.