طرز تهیه کالباس خونگی دستور پخت کالباس خوشمزه در منزل

طرز تهیه کالباس خونگی دستور پخت کالباس در منزل

طرز تهیه کالباس خونگی

#کالباس_خونگی

مواد لازم :
سینه ی مرغ بی استخوان ۵۰۰ گرم
آرد ذرت یک ق غ
زرده تخم مرغ یک عدد
روغن مایع ۲ ق غ
سیر ۲ یا ۴ حبه
هویج پخته شده ۲ عدد متوسط
خلال پسته ۴ ق غ پر
قارچ پخته شده نگینی به دلخواه(من نزدم)
ادویه ها?? (مهم)
ادویه کاری یک ق چ
فلفل قرمز یک ق چ
نمک یک ق غ (مواظب باشین زیاد هم نشه ها)
فلفل سیاه یک ق چ
پودر سیر یک ق چ
پودر زنجبیل یک ق چ
پودر جوز هندی یک ق چ
پودر آویشن یک ق چ

 طرز تهیه کالباس خونگی ,دستور پخت کالباس در منزل ,تهیه کالباس خونگی ,مواد لازم دستور کالباس در منزل ,روش تهیه کالباس خونگی,تهیه کالباس در خانه,کالباس خانگی ,

طرز تهیه کالباس خونگی:
ا‌ول از همه مرغ هارو برای اینکه راحت تر میکس بشه تیکه تیکه میکنیم بعد داخل مخلوط کن میکس میکنیم ، میکس که شد ا‌دویه هارو بهش اضافه و دوباره مخلوط میکنیم ، سیر و زرده تخم مرغ و آرد و روغن هم اضافه و هم میزنیم ، بعد که حسابی میکس شد ، از مخلوط کن در میاریم ، هویج های پخته شده ی نگینی و خلال پسته رو بهش اضافه و با دست یا قاشق حسابی مخلوط میکنیم ، بعد کل مواد رو داخل قیفی که ماسوره نداره میریزیم و داخل وکیوم رو پر میکنیم با مواد و سر و تهش رو با نخ پارچه ای محکم میبندیم،توجه کنین که خیلی محکم باشه که توش هوا نره،بعدش داخل آب جوش میزاریم یک ساعت بپزه،بعد از پخت بزارین سرد بشه و بعدش یک روز داخل یخچال بمونه ، بعد از یخچال راحت قابل سرو هست.

طرز تهیه کالباس خونگی
طرز تهیه کالباس خونگی ,دستور پخت کالباس در منزل ,تهیه کالباس خونگی ,مواد لازم دستور کالباس در منزل ,روش تهیه کالباس خونگی,تهیه کالباس در خانه,کالباس خانگی ,

نکته :
اگر وکیوم کالباس ندارین،از سلیفون استفاده کنین،مواد رو روش بریرین و لول کنین و موقع پخت دورشو فویل بپیچین.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *