طرز تهیه کاسترول بادمجان غذایی خوش طعم و خوشرنگ

طرز تهیه کاسترول بادمجان غذایی خوش طعم و خوشرنگ

طرز تهیه کاسترول بادمجان

کاسترول بادمجان کبابی

طرز تهیه کاسترول بادمجان ,مواد لازم تهیه کاسترول بادمجان ,آموزش پخت کاسترول بادمجان ,غذاهایی که با بادمجان درست می کنیم ,کاسترول بادمجان ,,پخت کاسترول
دستور خمیر:
شیر نصف پیمانه
روغن مایه یک چهارم پیمانه
نمک نصف قاشق چایخوری
آرد حدود 4 پیمانه
بکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
شکر 1 قاشق مربا خوری

ابتدا شیر وروغن و نمک بگینگ پودر و شکر رادرظرف مناسبی مخلوط کنید،بعد آرد مخلوط کرده و الک کنید،همه ی آردرا باهم نریزین،باتوجه به نیازمواد ارد را به آن اضافه کنید….هر بار هم باتوجه به نوع آردتون مقدارش کم و زیاد میشه.مثلا برای خود من امروز 2 لیوان آرد گرفت.بعد از یک ساعت استراحت آماده ست.

مواد داخلش:

سینه مرغ پخته شده
بادمجان کبابی
سیر
فلفل دلمه ای
پنیر پیتزا
رب گوجه یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده(دلخواه)
نمک و فلفل
میزانش و ننوشتم چون بستگی به خودتون داره,اگر پر گوشت دوست دارین بیشتر گوشت بریزین,من شخصا دوست دارم بادمجون هاش زیاد باشه و پنیر پیتزا,درهرصورت ترکیب این مواد باهم خیلی لذیذ و خوش خوراک میشه.

طرز تهیه کاسترول بادمجان ,مواد لازم تهیه کاسترول بادمجان ,آموزش پخت کاسترول بادمجان ,غذاهایی که با بادمجان درست می کنیم ,کاسترول بادمجان ,,پخت کاسترول
مواد گوشتی رو مثل مواد ماکارونی درست کنید .آبش تا حد امکان بره به خوردش,بعد از اینکه خمیرو داخل قالب مورد نظرتون باز کردین یک لایه مواد گوشتی,یه لایه بادمجون و یک لایه پنیر پیتزا بریزین و تا پر شدن خمیر ادامه بدین و بعد روی کاسترول و هرجور که دوست داشتین با باقیمانده ی خمیر,تزئین کنید.
برای رومال یک زرده و کمی شیر و یک قاشق زعفران دم کرده باهم مخلوط کنید و با کمک قلمو خوب کاور کنید.بزارین داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی کاسترول طلایی بشه.
نوش جان
.

تکرار:آموزش پخت کاسترول

مواد گوشتی رو مثل مواد ماکارونی درست کنید .آبش تا حد امکان بره به خوردش,بعد از اینکه خمیرو داخل قالب مورد نظرتون باز کردین یک لایه مواد گوشتی,یه لایه بادمجون و یک لایه پنیر پیتزا بریزین و تا پر شدن خمیر ادامه بدین و بعد روی کاسترول و هرجور که دوست داشتین با باقیمانده ی خمیر,تزئین کنید.
برای رومال یک زرده و کمی شیر و یک قاشق زعفران دم کرده باهم مخلوط کنید و با کمک قلمو خوب کاور کنید.بزارین داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد تا زمانیکه روی کاسترول طلایی بشه.
نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *