طرز تهیه ژله رینگی با تزیین عالی به همراه تکه های میوه ژله ای متفاوت
طرز تهیه ژله رینگی با تزیین عالی به همراه تکه های میوه ژله ای متفاوت
طرز تهیه ژله رینگی ,تزیین ژله,مواد لازم ژله رینگی , ژله رینگی به همراه تکه های میوه , ژله رینگی ,ژله رینگی الوورا
قالب میان تهی
شیر چهار لیوان
ژله هر طعمی که دوست دارید +الوورا
پودر ژلاتین دو ق غ
شکر پنج قاشق غ
اسانس وانیل سه قطره
خامه سه ق غ
قالب را با روغن و دستمال کاغذی خوب چرب کرده و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار میدهیم.
دو لیوان شیر و شکر و پودر ژلاتین را با خامه خوب هم زده و روی حرارت کم میگذاریم انقدر هم میزنیم تا کنارهای ظرف به حباب زدن بیوفتد سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم بعد از این که خنک شد داخل قالب ریخته و در یخچال قرار میدهیم.
بعد از این که بست ان را به چهار قسمت تقسیم کرده و دو قسمت روبروی هم را با قاشق از قالب در می اوریم داخل ان را میوه ریخته و ژله الوورا را که بایک لیوان ابجوش اماده کردیم و کمی خنک شده به میوها اضافه میکنیم .
به یخچال انتقال داده تا سفت شود.
باقی ژلها را با یک لیوان اب جوش اماده کرده بعد از خنک شدن کامل یک لیوان شیر به ان اضافه کرده و روی ژله قبلی میریزیم میگذاریم تا ببندد و همینطور ادامه میدهیم تا قالب پر شود بعد از بسته شدن کنارها و وسط ژله را با دست از قالب جدا کرده در ظرف برمیگردانیم
طرز تهیه ژله رینگی ,تزیین ژله,مواد لازم ژله رینگی , ژله رینگی به همراه تکه های میوه , ژله رینگی ,ژله رینگی الوورا
پیشنهاد سردبیر
- طرز تهیه باقلوا رولی لقمه ای شیرینی خوشمزه و پر شیره
- طرز تهیه بستنی پاستیلی با طعم شکلاتی یا میوه ای دلخواه
- طرز تهیه گلاب جامون آموزش دسر هندی شیرین و خوشمزه
- باقلوا صدفی ترکیه ای آموزش آسان چند روش پخت باقلوا ترکی
- طرز تهیه شیرینی پیروک با دستور مرحله به مرحله
- طرز تهیه شیرینی رول قلبی مناسب برای پذیرایی و دسر