طرز تهیه ژله رینگی با تزیین عالی به همراه تکه های میوه ژله ای متفاوت
طرز تهیه ژله رینگی ,تزیین ژله,مواد لازم ژله رینگی , ژله رینگی به همراه تکه های میوه , ژله رینگی ,ژله رینگی الوورا
قالب میان تهی
شیر چهار لیوان
ژله هر طعمی که دوست دارید +الوورا
پودر ژلاتین دو ق غ
شکر پنج قاشق غ
اسانس وانیل سه قطره
خامه سه ق غ
قالب را با روغن و دستمال کاغذی خوب چرب کرده و به مدت نیم ساعت در فریزر قرار میدهیم.
دو لیوان شیر و شکر و پودر ژلاتین را با خامه خوب هم زده و روی حرارت کم میگذاریم انقدر هم میزنیم تا کنارهای ظرف به حباب زدن بیوفتد سپس از روی حرارت برداشته و وانیل را اضافه میکنیم بعد از این که خنک شد داخل قالب ریخته و در یخچال قرار میدهیم.
بعد از این که بست ان را به چهار قسمت تقسیم کرده و دو قسمت روبروی هم را با قاشق از قالب در می اوریم داخل ان را میوه ریخته و ژله الوورا را که بایک لیوان ابجوش اماده کردیم و کمی خنک شده به میوها اضافه میکنیم .
به یخچال انتقال داده تا سفت شود.
باقی ژلها را با یک لیوان اب جوش اماده کرده بعد از خنک شدن کامل یک لیوان شیر به ان اضافه کرده و روی ژله قبلی میریزیم میگذاریم تا ببندد و همینطور ادامه میدهیم تا قالب پر شود بعد از بسته شدن کنارها و وسط ژله را با دست از قالب جدا کرده در ظرف برمیگردانیم
طرز تهیه ژله رینگی ,تزیین ژله,مواد لازم ژله رینگی , ژله رینگی به همراه تکه های میوه , ژله رینگی ,ژله رینگی الوورا