طرز تهیه پیراشکی کرم دار آموزش انواع کیک و پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار آموزش انواع کیک و پیراشکی

طرز تهیه پیراشکی کرم دار

 طرز تهیه پیراشکی کرم دار,مواد لازم تهیه پیراشکی کرم دار,آموزش پیراشکی کرم دار,روش پخت پیراشکی کرم دار,آموزش پخت انواع پیراشکی , پیراشکی کرم دار
مواد خمیر?
شکر …….8 تا ۱۱ قاشق سوپخوری
شیر ………1/2 پیمانه
آب ولرم…….1/2 پیمانه
روغن مایع …… 2قاشق غذا خوری
خمیر مایه……..2قاشق غذاخوری۱۴گرم
کره ………….1/3پیمانه یا ۷۰گرم
نمک …………خیلی کم
تخم مرغ …….2عدد
آرد …….درحدی که بدست نچسبه
مواد کرم?
شکر ………1پیمانه سرخالی
شیر……….1و1/2پیمانه
وانیل شکری…..1قاشق چایخوری
نشاسته ذرت………1/4پیمانه
کره………. 2قاشق غذاخوری
خمیر?
ابتدا شیرداغ رو با شکر و نمک و و روغن مایع و کره و آب خوب مخلوط میکنیم بعد از اینکه کمی خنک شد تخم مرغها و خمیر مایع رو اضافه میکنیم(من اینجا اینطوری عمل کردم اول خمیر مایه و شیری که هم دمای بدن هست یعنی دست رو نسوزه نه سرد و نه خیلی گرم و یک قاشق غذاخوری شکر رو با هم مخلوط کردم روش رو پوشوندم گذاشتم کناری به مدت 5 تا 10 دقیقه که خمیر مایه عمل بیاد بعد بقیه مواد رو با هم مخلوط کردم و پس از عمل اومدن مایه خمیر به بقیه ی مواد اضافه کردم) و بعد آرد الک شده رو اضافه کرده در حدی که به دست نچسبد و خوب ورز ?میدیم و به مدت ۱تا ۲ ساعت روش رو میپوشونیم و استراحت میدیم تا دو برابر بشه بعد از استراحت به اندازه نیم سانت خمیر رو پهن میکنیم و قالب میزنیم و بعد دوباره خمیرهای قالب زده رو به مدت 20دقیقه استراحت میدیم و بعد در روغن سرخ کردنی فراوان (من تو یه قابلمه کوچیک سرخ کردم که زیاد روغن اصراف نشه)سرخ میکنیم و می‌گذاریم تا سرد بشن بعد از سرد شدن یه برش از پهلو میدیم و کرم رو توش میزاریم .بعد با فرچه یکم روغن مایع رو پیراشکی ها میکشیم و پودر نارگیل میریزیم.

طرز تهیه پیراشکی کرم دار,مواد لازم تهیه پیراشکی کرم دار,آموزش پیراشکی کرم دار,روش پخت پیراشکی کرم دار,آموزش پخت انواع پیراشکی , پیراشکی کرم دار
کرم?
شکر و نشاسته رو باهم مخلوط میکنیم سپس شیر رو اضافه میکنیم بعد روی حرارت ملایم میزاریم تا غلیظ بشه بعد وانیل و کره رو اضافه میکنیم و هم میزنیم و بعد از روی حرارت برداشته و بعد از سرد شدن داخل پیراشکیها میزاریم .

طرز تهیه پیراشکی کرم دار,مواد لازم تهیه پیراشکی کرم دار,آموزش پیراشکی کرم دار,روش پخت پیراشکی کرم دار,آموزش پخت انواع پیراشکی , پیراشکی کرم دار

طرز تهیه پیراشکی کرم دار,مواد لازم تهیه پیراشکی کرم دار,آموزش پیراشکی کرم دار,روش پخت پیراشکی کرم دار,آموزش پخت انواع پیراشکی , پیراشکی کرم دار

نکات پیراشکی کرم دار:
آرد به اندازه ای بزنید که خمیر به دست نچسبه اگه بیش از حد آرد اضافه کنید خمیر لطیفی نخواهید داشت????? اندازه ی پیراشکی ها رو کوچیک در نظر بگیرید تا موقع سرخ شدن مغز پخت بشن???? من اندازه ی پیمانه رو با لیوان دسته دار فرانسوی زدم?زمانی که مشغول سرخ کردن پیراشکی ها هستید روی بقیه ها رو با پلاستیک بپوشونید تا رویه ی آن ها خشک نشن و موقع برداشتن ترک نخوره و موقع سرخ شدنشون ترکش کاملا مشخص میشه و خوشگل نمیشه?????تو روغن داغ سرخ بشه اول روغن رو خوب داغ داغ کنید هنگام سرخ شدن حرارت ملایم بکنید تا مغزپخت شوند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *