طرز تهیه پلو مکزیکی بسیار خوشمزه آموزش انواع پلو ها
طرز تهیه پلو مکزیکی
پلو مکزیکی
موادلازم:
نخود فرنگی یک پیمانه
نوبر سبز نصف بسته
برنج ۳ بسته
فیله مرغ ۳ عدد
فلفل دلمه ای و فلفل سبز به مقدار نیاز
سیر ۲ حبه
پیاز ۲ عدد
نمک، فلفل و زرد چوبه به مقدار نیاز
زعفرون به مقدار نیاز
پودر آویشن و زنجبیل به مقدار نیاز
رب گوجه فرنگی ۲ قاشف غذاخوری
قارچ یک پیمانه
آبلیمو دو قاشق غذاخوری
✍️طرزتهیه: طرز تهیه پلو مکزیکی
ابتدا پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن تفت میدهیم.
سیرهای له شده و نخود فرنگیها را به پیاز داغ اضافه میکنیم.
فیله های مرغ را جداگانه میپزیم و خرد میکنیم به این مخلوط اضافه میکنیم.
حالا نوبت فلفلهاست، فلفلهای دلمه و فلفل سبزها را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
حالا قارچ خرد شده به همراه آبلیمو و رب را به مخلوط پیاز اضافه میکنیم.
ادویه ها شامل نک، فلفل، زنجبیل و پودر آویشن را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط جا بیوفتد.
مخلوط را خاموش کنید.
برنج را آبکشی کرده و هنگام آبکشی مواد را لا به لای پلو میدهیم و میگذاریم دم بکشد.
نکته:
این غذا بسیار تند است که مطابق سلیقتان میتوانید تندی آن را کم و زیاد کنید.
تکرار:طرز تهیه پلو مکزیکی
ابتدا پیازها را خرد کرده و در ماهیتابه با روغن تفت میدهیم.
سیرهای له شده و نخود فرنگیها را به پیاز داغ اضافه میکنیم.
فیله های مرغ را جداگانه میپزیم و خرد میکنیم به این مخلوط اضافه میکنیم.
حالا نوبت فلفلهاست، فلفلهای دلمه و فلفل سبزها را خرد کرده و به مخلوط اضافه میکنیم و تفت میدهیم.
حالا قارچ خرد شده به همراه آبلیمو و رب را به مخلوط پیاز اضافه میکنیم.
ادویه ها شامل نک، فلفل، زنجبیل و پودر آویشن را به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم تا مخلوط جا بیوفتد.
مخلوط را خاموش کنید.
برنج را آبکشی کرده و هنگام آبکشی مواد را لا به لای پلو میدهیم و میگذاریم دم بکشد.