طرز تهیه پلو مرغ بهشهری با دستور پخت مرحله ای

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری غذای سنتی و خوشمزه شمالی که مرغ ها رو با انواع رب ترش و مزه دار کرده به پلو اضافه می کنیم.

 

مواد لازم برای تهیه پلو مرغ بهشهری چیست ؟

برنج: ۲  پیمانه

سیب زمینی متوسط : ۲ عدد

پیاز متوسط: ۱ عدد

سیر : ۳ حبه

فیله مرغ: ۳۰۰ گرم

نمک و زردچوبه

رب انار:  ۳ ق غ

رب آلوچه و رب نارنج : هر کدوم ۲ ق غ زعفران دم کرده

روغن مقداری

طرز تهیه پلو مرغ بهشهری

مراحل و طرز تهیه پلو مرغ بهشهری :

ابتدا پیاز رو ریز خرد کنین با روغن تفت بدین تا حسابی سبک بشه، سپس سیر رو هم اضافه کنین تا خوب تفت بخوره .

در این مرحله فیله های مرغ رو‌ مکعبی خرد کنین با سیر و و پیاز تفت بدبن نمک، زردچوبه، فلفل رو هم اصافه کنین مرغ که یه تفت خورد, حالا نوبت اضافه کردن رب نارنج، آلو و اناره.

رب ها رو با کمی آب جوش رقیق کنید و به‌ مرغ و سیر و پیاز تفت داده اضافه کنید و اجازه بدین تا حسابی پخته بشه و آب مرغ جمع بشه, با شعله متوسط بزارید تا مرغ ها پخته بشه و طعم ادویه و رب رو به خودش بگیره.

حالا سیب زمینی ها رو هم به صورت نگینی خرد کنین، با روغن و نمک و‌ زردچوبه سرخ کنین و‌ کنار بزارین.

حالا مواد مون آمدست نوبت پخت پلو هست. برنج رو شسته و به مدت یک ساعت خیس کنین.  برنج را طبق روش معمول آبکش کنین و هر مدل ته دیگ که دوست دارین بزارین.
کمی برنج در قابلمه بریزین و به عنوان لایه بعدی کمی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ شده ی ترش و خوشمزه رو‌ لابلای برنج‌ بربزین.

به همین صورت همه برنج و مایه مرغ و سیب زمینی را در قابلمه لابلا کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه بدید پلو به مدت ۴۵دقیقه بپزه و دم بکشه.

این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ هست حتما تو خونه بپزید و امتحان کنید. جهت تزیین می تونید زرشک هم به پلو اضافه کنید.

نوش جان

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *