طرز تهیه پلو مرغ بهشهری غذای سنتی و خوشمزه شمالی که مرغ ها رو با انواع رب ترش و مزه دار کرده به پلو اضافه می کنیم.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه پلو مرغ بهشهری چیست ؟
برنج: ۲ پیمانه
سیب زمینی متوسط : ۲ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
سیر : ۳ حبه
فیله مرغ: ۳۰۰ گرم
نمک و زردچوبه
رب انار: ۳ ق غ
رب آلوچه و رب نارنج : هر کدوم ۲ ق غ زعفران دم کرده
روغن مقداری
مراحل و طرز تهیه پلو مرغ بهشهری :
ابتدا پیاز رو ریز خرد کنین با روغن تفت بدین تا حسابی سبک بشه، سپس سیر رو هم اضافه کنین تا خوب تفت بخوره .
در این مرحله فیله های مرغ رو مکعبی خرد کنین با سیر و و پیاز تفت بدبن نمک، زردچوبه، فلفل رو هم اصافه کنین مرغ که یه تفت خورد, حالا نوبت اضافه کردن رب نارنج، آلو و اناره.
رب ها رو با کمی آب جوش رقیق کنید و به مرغ و سیر و پیاز تفت داده اضافه کنید و اجازه بدین تا حسابی پخته بشه و آب مرغ جمع بشه, با شعله متوسط بزارید تا مرغ ها پخته بشه و طعم ادویه و رب رو به خودش بگیره.
حالا سیب زمینی ها رو هم به صورت نگینی خرد کنین، با روغن و نمک و زردچوبه سرخ کنین و کنار بزارین.
حالا مواد مون آمدست نوبت پخت پلو هست. برنج رو شسته و به مدت یک ساعت خیس کنین. برنج را طبق روش معمول آبکش کنین و هر مدل ته دیگ که دوست دارین بزارین.
کمی برنج در قابلمه بریزین و به عنوان لایه بعدی کمی سیب زمینی سرخ کرده و مرغ سرخ شده ی ترش و خوشمزه رو لابلای برنج بربزین.
به همین صورت همه برنج و مایه مرغ و سیب زمینی را در قابلمه لابلا کنید. قابلمه را روی حرارت ملایم گذاشته و اجازه بدید پلو به مدت ۴۵دقیقه بپزه و دم بکشه.
این غذا بسیار خوشمزه و لذیذ هست حتما تو خونه بپزید و امتحان کنید. جهت تزیین می تونید زرشک هم به پلو اضافه کنید.
نوش جان