طرز تهیه پالوده گل محمدی دسر خوشمزه و مناسب فصل

طرز تهیه پالوده گل محمدی دسر خوشمزه و مناسب فصل

طرز تهیه پالوده گل محمدی

مواد لازم پالوده گل محمدی برای ۴ نفر

طرز تهیه پالوده گل محمدی,تهیه پالوده گل محمدی, دسر خوشمزه و مناسب فصل ,آموزش دسر پالوده گل محمدی ,مواد لازم دسر پالوده گل محمدی
.
گل برگ محمدی پاک شده ۵۰ گرم
شیر یک لیتر
کره پنجاه گرم
آرد برنج دو سوم لیوان
شکر نصف لیوان
.

طرز تهیه پالوده گل محمدی,تهیه پالوده گل محمدی, دسر خوشمزه و مناسب فصل ,آموزش دسر پالوده گل محمدی ,مواد لازم دسر پالوده گل محمدی
۱.گل محمدی رو پرپر کردم.وزن کردم.اگر ترازو ندارید،اندازه دو الی سه لیوان گل برگ میخواید.گل برگ ها رو شستم و با نصف کره تفت دادم تا تغییر رنگ داد.یک لیوان آب ریختم تا بپزه و آبش تموم شه.
???
۲.آرد برنج رو تفت دادم تا تغییر رنگ داد.بقیه ی کره رو اضافه کردم و به خوردش دادم.گذاشتم یه گوشه تا خنک بشه.
???
۳.آرد و کره رو که سرد شدن در شیر سرد حل کردم.شکر ریختم و گذاشتم روی شعله تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه.
???
۴.گل محمدی رو اضافه کردم و هم زدم تا مثل فرنی غلیظ بشه.در انتها بچشید و اگر شیرین تر میپسندید اضافه کنید.
???
.
?این دسر هم گرم و هم سرد سرو میشه.
?من با آرد گندم هم پختم خوش مزه تر و لطیف تره به نظرم.
?الان فصل گل محمدیه.بپزید و نوش جون کنید.

تکرار:

.گل محمدی رو پرپر کردم.وزن کردم.اگر ترازو ندارید،اندازه دو الی سه لیوان گل برگ میخواید.گل برگ ها رو شستم و با نصف کره تفت دادم تا تغییر رنگ داد.یک لیوان آب ریختم تا بپزه و آبش تموم شه.
???
۲.آرد برنج رو تفت دادم تا تغییر رنگ داد.بقیه ی کره رو اضافه کردم و به خوردش دادم.گذاشتم یه گوشه تا خنک بشه.
???
۳.آرد و کره رو که سرد شدن در شیر سرد حل کردم.شکر ریختم و گذاشتم روی شعله تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه.
???
۴.گل محمدی رو اضافه کردم و هم زدم تا مثل فرنی غلیظ بشه.در انتها بچشید و اگر شیرین تر میپسندید اضافه کنید.
???
.
?این دسر هم گرم و هم سرد سرو میشه.
?من با آرد گندم هم پختم خوش مزه تر و لطیف تره به نظرم.
?الان فصل گل محمدیه.بپزید و نوش جون کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *