طرز تهیه پالوده گل محمدی دسر خوشمزه و مناسب فصل
طرز تهیه پالوده گل محمدی
مواد لازم پالوده گل محمدی برای ۴ نفر
.
گل برگ محمدی پاک شده ۵۰ گرم
شیر یک لیتر
کره پنجاه گرم
آرد برنج دو سوم لیوان
شکر نصف لیوان
.
۱.گل محمدی رو پرپر کردم.وزن کردم.اگر ترازو ندارید،اندازه دو الی سه لیوان گل برگ میخواید.گل برگ ها رو شستم و با نصف کره تفت دادم تا تغییر رنگ داد.یک لیوان آب ریختم تا بپزه و آبش تموم شه.
???
۲.آرد برنج رو تفت دادم تا تغییر رنگ داد.بقیه ی کره رو اضافه کردم و به خوردش دادم.گذاشتم یه گوشه تا خنک بشه.
???
۳.آرد و کره رو که سرد شدن در شیر سرد حل کردم.شکر ریختم و گذاشتم روی شعله تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه.
???
۴.گل محمدی رو اضافه کردم و هم زدم تا مثل فرنی غلیظ بشه.در انتها بچشید و اگر شیرین تر میپسندید اضافه کنید.
???
.
?این دسر هم گرم و هم سرد سرو میشه.
?من با آرد گندم هم پختم خوش مزه تر و لطیف تره به نظرم.
?الان فصل گل محمدیه.بپزید و نوش جون کنید.
تکرار:
.گل محمدی رو پرپر کردم.وزن کردم.اگر ترازو ندارید،اندازه دو الی سه لیوان گل برگ میخواید.گل برگ ها رو شستم و با نصف کره تفت دادم تا تغییر رنگ داد.یک لیوان آب ریختم تا بپزه و آبش تموم شه.
???
۲.آرد برنج رو تفت دادم تا تغییر رنگ داد.بقیه ی کره رو اضافه کردم و به خوردش دادم.گذاشتم یه گوشه تا خنک بشه.
???
۳.آرد و کره رو که سرد شدن در شیر سرد حل کردم.شکر ریختم و گذاشتم روی شعله تا شکر حل بشه و کمی غلیظ بشه.
???
۴.گل محمدی رو اضافه کردم و هم زدم تا مثل فرنی غلیظ بشه.در انتها بچشید و اگر شیرین تر میپسندید اضافه کنید.
???
.
?این دسر هم گرم و هم سرد سرو میشه.
?من با آرد گندم هم پختم خوش مزه تر و لطیف تره به نظرم.
?الان فصل گل محمدیه.بپزید و نوش جون کنید.