طرز تهیه ناگت مرغ پنیری فوق العاده خوشمزه و خانگی
طرز تهیه ناگت مرغ پنیری
ناگت مرغ پنیری فوق العاده خوشمزس که اصن با ناگتهای بازاری قابل قیاس نیست باور کنید خیلی راحته درست کردنش .
اصن شما درست کنید پودر سوخاری هم بزنید بعدش بزارین فریزر لابلاش کیسه فریزر یا کاغذ روغنی بزارین درش رو کیپ کنید هر وقت از سر کار اومدین خونه راحت یه بسته رو دربیارین سرخش کنید. .
ناگت مرغ
.سینه مرغ دو عدد تقریبا نیم کیلو ( یا فیله ی مرغ ) …. پیاز رنده شده و آب گرفته دو عدد کوچک …. سیر سه الی چهار حبه متوسط … سس مایونز یک قاشق غذاخوری سرپر … سس خردل یک ق چایخوری اگر نداشتین نریزین ….. پنیر پیتزا نصف لیوان ( میتونی دو قاشق دیگه هم بهش اضافه کنی چرب و چیلی تر میشه). اولش پیاز رنده درشت کردیم ( یا اینکه توی غذاساز بریزین ) و خوب آبش رو گرفتیم سیر را هم رنده کنید . …. بعدش سینه مرغ را که توی غذاساز ریختم و چند تا پالس بزنید و نمک و فلفل سیاه و قرمز و آویشن را افزوده و بعد سیر و سس مایونز و پنیر پیتزا افزوده و خوب مخلوط کنید ( این مخلوط چسبناک هست ) و بعدش چهل دقیقه الی یکساعت تو یخچال بزاربن .( اگر دوس داشتی میتونی خمیر نون باگت رو با نصف لیوان شیر خیس کنی ک بعد که خیس خورد آبش رو بگیری به موادتون اضافه کنید دل بخواهیه )
اگر از پودر سوخاری استفاده میکنید به مرغتون نمک و ادویه کمتر بزنیدچون پودر سوخاری اماده نمک داره
بعدش از موادتون یه گوله بردارین و بعدش تو دستتون پهنش کنید ضخامتش کمتر باشه داخل پودر سوخاری بزنید و کاملا آغشته کنید . و بعد حالا نیم ساعت تو یخچال یا اینکه اگر عجله داری حدود یه ربع فریزر بزارین بعدش با حرارت ملایم تو روغن داغ سرخش کنید. .
. یا اینکه کف ظرف پودر سوخاری بریزین مایه ی ناگت رو بریزین و کمی ضخیم تر با دست پهن کنید و دوباره روی اون پودر پانکو ریختم و بعد قالب زدم توی روغن سرخ کردم تقریبا شش الی هفت دقیقه زمان میبره سرخ بشه زیاد بمونه سفت و خشک میشه
البته اینم بگم وقتی قالب میزنی یه کم سخت تره چون کناره هاش رو بخوای جمع کنی سخته میتونی قالب بزنید و فریز کنید هر وقت خواستین سرخ کنید. اگر قالب نداشتین با استکان کوچیک قالب بزنید . .
.پودر پانکو هم ایرانی هم هست البته شبیه پودر پانکو
.
اگر غذاساز نداشتین با چرخ گوشت مرغ را چرخ کنید