طرز تهیه نان کروسان مفید برای کودکان نان کروسان مناسب برای وعده صبحانه
طرز تهیه نان کروسان ,کروسان , نان کروسان مناسب برای وعده صبحانه,نان شیرین کروسان , نحوه درست کردن کروسان , روش پخت کروسان ,کروسان فرانسوی , مواد لازم کروسان ,تهیه نان خوشمزه براای صبحانه
کروسان یک نان خوشمزه برای صبحانه هست حتی کودکانی که میل به خوردن صبحانه ندارند با دیدن کروسان به سمت سفره کشیده میشوند.این نان برای وعده عصرانه هم غذای کاملی هست.
شیر ٢۵٠ م ل
تخم مرغ یک عدد
کره ١٠٠ گرم
خمیر مایه یک ق س معادل ١٠ گرم
نمک یک دو ق چ
وانیل یک ق م
زعفران به مقدار دلخواه
آرد ۵٠٠ تا ۶٠٠ گرم
طرز تهیهکروسان
خمیر مایه را با یک ق س شکر مخلوط میکنیم وشیر ولرم را رویش میریزیم وکنار میگذاریم تا عمل بیاید
روغن شکرووانیل رابا همزن یا مفتول به هم میزنیم وبعد تخم مرغ ونمک را اضافه میکنیم وهم میزنیم تا از حالت ژله ای در بیاد ووخمیر ترش را بهش اضافه میکنیم ونصف بیشتر آرد را که از قبل الک کردیم به مواد اضافه میکنیم وسریع هم میزنیم وبقیه آرد را هم بتدریج اضافه میکنیم تا زمانی که خمیر بدستمون نچسبه پنج دقیقه ورز میدیم ردر ظرفی که گنجایش سه برابر خمیرمان رادارد اول کمی چربش میکنیم ودرون ظرف قرار میدیم ورویش را با پارچه میپوشانیم وبه مدت یک ساعت ونیم استراحت میدهیم
فر را از قبل روشن میکنیم ودرجه حرارت ١٨٠درج س گً
خمیر را پهن میکنیم وبه شکل دلخواه برش میدیم که من در اینجا بعد از پهن کردن خمیر بصورت مثلث متساویالساقین برش دادم واز ضلع به طرف راس پیچوندم وبخاطر تنوع نوارهای باریک برش دادم وبا سه نوار گیسباف کردم ودر سینی فر که من کاغذ روغنی گذاشتم چیدم در انتها بعد از بیست دقیقه استراحت دوم روشو با یک عدد زرده تخم مرغ یک قاشق سوپخوری شیر وکمی زعفران با هم مخلوط کردم وبا فرچه روی کروسان مالیزم وروش کنجد پاشیدم ودوازده تا پانزده دقیقه در فر قرار دادم
( میتونید برای صبحانه کره وعسل یا پنیر وگردو ویا شکلات صبحانه داخل کروسان بزارید )
نان کراسـان یا کروسان یکی از معروف ترین و خوشمزه ترین نان های فرانسوی است که معمولا برای وعده صبحانه مصرف میشود.