طرز تهیه نان شکم پر در دو نوع مختلف بسیار خوشمزه
طرز تهیه نان شکم پر, نان شکم پردر دو نوع مختلف بسیار خوشمزه,طرز پخت نان شکم پر, نان شکم پر خوشمزه , مواد لازم تهیه نان شکم پر, طرز تهیه خمیر جادویی, مواد نان شکم پر
گوشت چرخکرده،پیاز،قارچ،ادویه بپزید مواد گوشتی رو توی باگت ها میریزیم بعد پنیر پیتزا،فلفل دلمه گوجه و سبزی معطر روی پنیر میریزیم ۱۵-۲۰دقیقه بذارید فر با شعله گریل خیلی ملایم
پودر خمیر مایه و شکر را با چند قاشق شیر گرم مخلوط کنید و چند دقیقه صبر کنید تا عمل آمده و پف کند.
سپس بقیه شکر، نمک، تخم مرغ و روغن را در ظرفی بریزید و خوب مخلوط کنید.
خمیر مایه آماده شده را با مقداری آرد مخلوط کنید و به مواد خمیر اضافه کنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با دست خمیر را مخلوط و ورز دهید.
خمیر را درون پاکت پلاستیکی بگذارید و یکونیم ساعت به آن استراحت دهید تا پف کرده و حجم آن دو برابر شود.
این خمیر را میتوانید تا چند روز در یخچال نگه دارید و چون سبک و لطیف است می توان با آن انواع غذاها مانند پیراشکی، نان پیتزا، نان شکم پر، انواع کلوچه و نان فانتزی تهیه کنید.
به همین دلیل به آن خمیر همهکاره یا خمیر جادویی میگویند.
طرز تهیه نان شکم پر :
پیاز داغ را در ماهیتابه بریزید و کمی روغن به آن اضافه کنید و گوشت را در آن تفت دهید.
بعد به ترتیب ربگوجه، قارچ، ذرت، نمک، فلفل و جعفری را افزوده و مخلوط کنید.
از خمیر جادویی دو تکه به اندازه یک نارنگی بردارید و روی سطح صاف را آرد بپاشید و با وردنه خمیرها را جدا به قطر چند میلیمتر باز کنید و کف یک قالب را کمی چرب کنید و یکی از خمیرهای باز شده را کف قالب جای دهید.
مواد سرخ شده را روی سطح آن بریزید و خمیر باز شده دیگر را روی مواد پهن کنید و اطراف دو لایه خمیرها را با دست به هم بچسبانید و کره آب شده را روی آن بریزید و با زرده تخممرغ و کنجد روی آن را کاملا بپوشانید.
فر را از قبل گرم کنید و قالب را در فر قرار دهید.
حرارت لازم 180 درجه سانتیگراد و مدت زمان پخت نیم ساعت است.