آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه نان خانگی هایدی آموزش نون نرم در منزل
طرز تهیه نان خانگی هایدی بهترین روش برای پخت نون در منزل که بافت نان هایدی مثل نون باگت است و انعطاف خاصی دارد و بسیار خوشمزه و لذت بخش است در این مطلب آشپزی ایران پاتوق طرز پخت آن را به شما آموزش می دهیم
آموزش نان خانگی هایدی
آموزش یه نون نرم و عالی و خوشمزه داریم بافتش گویای همه چی هست من مثل نون هایدی درش اوردم چقدر کیف داد درست کردنش
چه انعطافی داره بافتش مثل نون باگت میشه
به این مقدار در این سایز هشت تا نون دارین
حتما از سالم بودن خمیر مایه مطمئن بشید توی عکسی که گذاشتم ببینید چطور یه خمیر مایه سالم به عمل میاد
طرز تهیه خمیر نان هایدی
برای به عمل اوردن دقت کنید اب یا شیر ولرم باشه اگر خیلی گرم باشه خمیر مایه رو میکُشه اگر سرد باشه به عمل نمیاد باید ولرم باشه مثل دمای بدن
من نون رو شیرین درست کردم بازم میتوتید مقدار شکر رو کمتر کنید توی دستور .
اول یک ق غ خمیر مایه رو با یک ق چ شکر و مخلوط و نصف پیمانه آب یا شیر ولرم اضافه کنید و سرش رو بزاریدو ده تا یک ربع کنار گذاشته تا به عمل بیاد
تو ظرف گودی یک ق چ نمک+نصف پیمانه شکر+نصف پیمانه آب یا شیر +خمیر مایه عمل اومده رومخلوط و در آخر ارد رو روش الک کنید اول دو پیمانه ارد بریزید اگر دیدین کمی چسبناک هست یه کوچولو دیگه ارد بزنید در آخر هم دو ق غ روغن مایع یا یک ق غ کره بزنید و خوب ورز بدید یک ربع بهش استراحت بدید بعد چونه بزنید و مدلی که دوست دارید در بیارید و سرش رو بپوشانید و بزارید تا حجمش دو برابر بشه ب
طرز پخت نان خانگی هایدی
من خمیر تقسیم کرده و مثل عکس چونه زدم و حالت دادم بعد استراحت با چاقو روش خط انداختم و روشون ارد الک کردم دیگه رمال هم نکردم نون خودش به اندازه کافی خوشرنگ میشه و خیلی بهتر از رمال هست فقط دقت کنید بزرگ چونه نزنید با مقدار پختش خمیر سه برابر میشه حجمش .