طرز تهیه میرزا قاسمی غذای خوشمزه سنتی و محلی گیلان زمین
طرز تهیه میرزا قاسمی ,میرزا قاسمی غذای محلی گیلان ,طرز تهیه میرزا قاسمی خوشمزه ,اصول تهیه میرزاقاسمی ,مواد لازم برای تهیه میرزا قاسمی
# طرز تهیه میرزا قاسمی میرزا_قاسمی ????????
بادمجان متوسط : 6 عدد ( کباب شده )
(یک برش عمیق در بادمجان ایجاد کنید سپس در معرض حرارت مستقیم قرار داده و مدام پشت و رو کنید تا حرارت به طور یکسان به همه قسمتهای بادمجان رسیده و مغز پخت شود)
گوجه متوسط : 3 عدد
سیر : 1 بوته متوسط
پیاز : 1 عدد درشت
تخم مرغ : 3-2 عدد
نمک ، فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم
روغن :به میزان دلخواه
طرز تهیه میرزا قاسمی:
ابتدا بادمجان را پوست گرفته و با چاقو قطعه قطعه می کنیم سپس پیاز رو خلالی کرده و در روغن تفت میدیم تا طلایی بشه بعد هم سیر رنده یا کوبیده شده را بهمراه یک قاشق چایخوری سرخالی زردچوبه و 3-2 قاشق غذا خوری روغن و کمی نمک با حرارت کم تفت داده تا طلایی شود (در این مرحله میتونید تخم مرغها را به آن اضافه کرده و آنقدر هم می زنیم تا مخلوط تخم مرغ و سیر به قطعات نیم سانتی تبدیل شود و یا مثل من جدا بشکنید و روی میرزا قاسمی بزارید )در این زمان گوجه های خرد کرده رو هم تفت میدیم تا خوب پخته بشه . بعد بادمجان را به مواد اضافه کرده و خوب هم می زنیم و می گذاریم تا بمدت 15 دقیقه با شعله متوسط (با در پوش )کاملا جا بیفتد بعد از پایان 15 دقیقه مواد را کاملا هم زده و با پشت قاشق آنقدر می زنیم تا بادمجان و گوجه یکدست شود در این زمان در صورت تمایل بهش رب را اضافه می کنیم و مواد را10 دقیقه دیگر هم حرارت می دهیم تا کاملا جا بیفتددر پایان فلفل را اضافه می کنیم اکنون میرزا قاسمی آماده است.میرزاقاسمی هم با نان و هم با برنج خورده می شود