طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات آموزش انواع مربا و مارمالاد صبحانه
طرز تهیه مربا کامکوات
مواد لازم تهیه مربای کامکوات
کامکوات ۱ کیلو
آب ۲ لیوان
شکر ۱ کیلو تا 1 کیلو نیم
آب پرتقال ۲ لیوان
آب لیمو ترش ۲ قاشق غذا خوری
رنگ ژله زرد طلایی 2 قطره
طرز تهیه مربا کامکوات
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم ودر 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم وبعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
کامکوات میشوریم داخل قابلمه آبجوش میریزیم به مدت 5 دقیقه و بعد آبکش میکنیم و در 3 مرحله در کل انجام می دهیم .در کل میشه 15 دقیقه و کامکوات 3 ساعت در آب یخ میریزیمو در این فاصله چند بار آبش عوض میکنیم و بعد سر کامکوات برش میزنیم تا گوشتش دیده شود. آب و شکر داخل قابلمه میریزم تا شکر حل شود با شعله کم تا جوش بیاد (مواظب باشیم شکر دور اطراف قابلمه نباش که باعث شکرک مربا شود) و آب پرتقال اضافه میکنیم جوش اومد کامکوات میریزم 4 دقیقه جوشید آبلیمو اضافه میکنیم و رنگ ژله زرد طلایی و میگذاریم داخل قابلمه خنک شود و بعد داخل ظرف شیشه میریزیم و در یخچال نگه داری میکنیم.
پیشنهاد سردبیر
- دستور کلوچه کشمش و زعفران با روغن مایع در ماهی تابه
- طرز تهیه توئیکس خانگی دسری لذیذ با مراحل آماده سازی
- طرز تهیه باسلوق گردویی خوشمزه چند رنگ راحت الحلقوم
- طرز تهیه کمپوت آلبالو بهترین کمپوت را در خانه سالم و ارگانیک آماده کنید
- تهیه کیک نشاسته و خامه آموزش کیک نشاسته خوشمزه با بافت عالی
- دستور کیک نارگیلی زعفرانی آموزش کیک خوش طعم و خوشرنگ