طرز تهیه مربا و شربت آلبالو در منزل به رعایت نکات اصلی
طرز تهیه مربا و شربت آلبالو
مربا و شربت آلبالو
البالو …یک کیلو
شکر …یک کیلو ونیم
وانیل و جوهر لیمو در صورت دلخواه،که من نریختم
اگه مربای تنها میخواین داشته باشین شکر و البالو رو برابر بگیرین
طرز تهیه …
هسته البالو رو با هسته گیر ساده دستی جدا کردم طوریکه آلبالوها له نشن…چون وقتی آلبالو له بشه و قسمت گوشتیش بریزه بیرون،شربت و مربای شفافی نخواهید داشت…در قابلمه ای بزرگ که دو برابر البالو وشکر حجم داره البالو رو میریزیم و لابلا شکر میپاشیم
در قابلمه رو میزاریم و یکشب میذاریم داخل یخچال،
بعد از ان قابلمه رو برداشته روی شعله ملایم و زیاد هم نمیزنیم تا بجوش بیاد،من تو این مرحله کفشو نمیگیرم البالو با کف مربا قاطی میشه،زمانیکه بجوش اومد حرارتو کم میکنین که سر نره،بعد 15 تا 20دقیقه مربا ما اماده اس میذاریم خنک بشه،کف روشو برمیداریم
بعد از اون، مربا رو از داخل شهد جدا کرده داخل شیشه بریزید اگه شهد کم بود مقداری از شهد رو توی شیشه ها بریزید بقیه شهد هم برای شربت استفاده کنید
اگه شربت نمیخواید شکر رو مساوی البالو بریزید
اگه مربا رو خارج کردید دیدید شهدش برای مربا رقیقه چند دقیقه دیگه روی گاز بزارید تا شهدش یکم سفت تر بشه،ولی واسه من غلظتش خوب بود
البته باید دقت باشین که مربا سرد بشه و بره تو یخچال غلیظتر میشه