طرز تهیه لوکوم پرتقال آموزش دسر ها شیرینی های جدید
طرز تهیه لوکوم پرتقال
مواد لازم:
آب پرتقال : ۳ لیوان
شکر : ۱ استکان (استکان کمر باریک ترک، ۷۰ گرم)
نشاسته ذرت : ۱ استکان (۴۰ گرم)
برای روی لوکوم:
پودر نارگیل
طرز تهیه:
آب پرتقال را بگیرید و از صافی رد کنید. آب پرتقال، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. روی اجاق بزارید و تا وقتی که به نقطه جوش برسد مدام هم بزنید و بپزید. وقتی شروع به جوشیدن کرد یک الی دو دقیقه دیگر بپزید و از روی اجاق بردارید. مواد پخته شده را داخل لیوان هایی که با آب کاملا خیس کردید و آب آن را بیرون ریختید بریزید. وقتی به دمای اتاق رسید داخل یخچال بزارید و چند ساعت صبر کنید سرد شود. بعد از اینکه کاملا سرد شد ابتدا کناره های لیوان را جدا کنید و سپس برگردانید و از لیوان خارج کنید و برش بزنید و در پودر نارگیل بغلتانید.
**
توجه : اگر قسمت بالا را از لیوان جدا کنید و کمی تکان دهید راحت بیرون میاد.
تمام قسمتها را در پودر نارگیل زده و به قطر یک بند انگشت برش بزنید و مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلتانید.
تکرار
طرز تهیه لوکوم پرتقالی
آب پرتقال ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت بگذارید تا وقتی که بجوشد و غلیظ شود.
مدام هم بزنید و بپزید. سپس از روی اجاق بردارید و 1 قاشق مرباخوری کره و در صورت تمایل وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد آب شود.
برای قالب باید از لیوان بلند و صاف استفاده کنید و برای اینکه راحت بیرون بیاد داخل لیوان ها را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید.
مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان ها بریزید. 5_4 ساعت و یا 1 شب داخل یخچال بذارید. وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون آورید.
شیرینی را از لیوان ها با دقت بیرون آورده و داخل بشقابی که پودر نارگیل ریخته اید بگذارید.