طرز تهیه قیمه پلو با مرغ و گوشت بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه قیمه پلو با گوشت و مرغ بسیار لذیذ و خوشمزه

طرز تهیه قیمه پلو

مواد لازم :

لپه  1 پیمانه

مرغ یا گوشت چرخ شده  300 گرم

برنج 4 پیمانه

پیاز 1 عدد درشت

نمک و فلفل و زردچوبه

رب 2 قاشق غذا خوری

زعفران دم کرده

دارچین

ادویه مخصوص قیمه

طرز تهیه قیمه پلو,مواد لازم برای قیمه پلو , آموزش قیمه پلو نذری , دستور پخت قیمه پلو , آموزش انواع پلو های مخلوط ,ترفند های طلایی پخت قیمه پلو عالی

دستور پخت قیمه پلو:

قبل از هرکاری برنج را شسته و در آب میگذاریم تا خیس بخورد.سپس لپه و مرغ رو جداگانه میذاریم در مقداری آب بپزند و کمی نمک به آنها میزنیم.

سپس پیاز را نگینی خرده در ماهیتابه با روغن سرخ می کنیم و  مرغ پخته شده ریش ریش شده رو به اون اضافه کرده تفت می دهیم  سپس نمک و فلفل و زردچوبه دارچین و ادویه مخصوص قیمه و رب 2 قاشق غذا خوری و لپه پخته شده را  اضافه کرده و تفت می دهیم .

برنج را جدا در قابلمه دیگر گذاشته و آبکش می کنیم .سپس مایه آماده شده را به همراه زعفران با برنج هم می زنیم من ته دیگ نان  برای این غذا انتخاب کردم  ته دیگ سیب زمینی نیز بسیار مناسب است .سپس دم کن گذاشته و حدود 30-40 دقیقه دیگر غذا آماده است .نوش جان

نکات مورد توجه

** اگر با گوشت چرخ کرده این غذا را درست کردید دیگر نیازی به پخت جدا ندارد فقط با پیاز تفت دهید.

** در صورت تمایل یک عدد سیبزمینی را نگینی خرد کنید و سرخ کرده در مرحله آخر به برنج آبکش شده  اضافه کنید.

** حتما دقت کنید که برنج رو زندهتر بردارید تا قیمه پلو شما شفته نشود و دونه سوا دربیاید.

**جهت مجلسی تر شدن غذاتون اگر با گوشت چرخ شده درست کردید قلقلی هایی درست کنید و در تزیین آن استفاده کنید

و اگر با مرغ درست کردید ریش ریش مرغتون رو در تزیین آن می تونید استفاده کنید

**میتونید در کنار این غدذا سیبزمینی خلالی سرخ شده نیز استفاده کنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

لطفا کادر زیر را تکمیل کنید *