طرز تهیه فینگر برگر مجلسی نان همبرگر با عطر و طعم فوق العاده
طرز تهیه فینگر برگر مجلسی
نان همبرگر درجه یک با عطر و طعم فوق العاده
مواد لازم:
کره ۸۰ گرم
شکر نصف ق.سوپخوری
تخم مرغ ۲عدد کامل (یک زرده از همین دوتا تخم مرغ برای رومال کنار بگذارید)
شیر ۱۰۰ میلی لیتر
خمیرمایه خشک فوری یک و یک هشتم ق.چایخوری
آرد ۳۰۰ گرم
نمک نصف.ق.چایخوری
طرز تهیه:
شیر را ولرم کنید (گرمای آنرا حس کنید اما انگشت را نسوزاند)
خمیرمایه را روی آن بپاشید روی ظرف را بپوشانید تا عمل بیاید.
.
کره نرم و شکر را حدود ۳ دقیقه با همزن بزنید.
سپس تخم مرغ همزده را کم کم اضافه و حدود یک دقیقه بزنید.
شیر و خمیرمایه همراه نصف آرد اضافه کنید و حدود یک دقیقه بزنید.
سپس بقیه آرد و نمک اضافه کنید و با سری خمیرزن حدود ۱۰ دقیقه ورز دهید.
از نشانه های کافی بودن ورز خمیر الاستیکی شدن خمیر و بالا رفتن از سری همزن است.
.
خمیر را داخل کاسه چرب شده قرار دهید سلفون بکشید و در محیطی نسبتا گرم استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
.
سپس پف گیری و به ۱۲ قسمت تقسیم و گرد کنید.
روی سینی فر چرب شده با فاصله قرار دهید روی آنها سلفون قرار دهید و اجازه دهید حجم چانه ها دوبرابر شود.
سپس رومال زرده + یک قاشق شیر و کنجد بپاشید.
درون فر ۲۰۰ درجه از یک ربع قبل گرم شده
بپزید تا زمانی که طلایی شوند (حدود ۲۰ دقیقه)
نان های گرم را داخل حوله آشپزخانه بپیچید تا نرم شوند.
برای همبرگر من همبرگر آماده استفاده کردم
بعد از یخ زدایی هر همبرگرو به سه یا چهار قسمت تقسیم کنید و مجددا داخل دستتون گرد کنید.
برای سرهم کردن برگرهاتون نان ها رو از وسط نصف کنید و بترتیب از پایین:
کف نان
مقدار کمی سس گوجه
همبرگر
پنیر گودا ورقه (هر ورق رو ۴قسمت کنید)
گوجه
خیار شور
کاهو
و رویه نان
برای فیکس کردنش از سیخ چوبی استفاده کنید (از لوازم قنادی تهیه کنید)