طرز تهیه فالوده دوستان اول اینو بگم ک دنبال درست کردن رشته ی فالوده تو خونه نباشید چون دستور درست و امتحان شده ومطمئن پیدا نمکنید ،اگر هم پیدا کنید بعدش باید برید دستگاه رشته کن بخرید.
همین رشته های نشاسته ای که در لوازم قنادی میفروشن خیلی خوبه ،طعمش مثل همین رشته های فالوده هست یه بسته شو بخرید در نهایت اندازه ی دو کیلو فالوده خواهید داشت ،که میتونید هر بار نصفشو درست کنید
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه فالوده چیست؟
شکر……..۳ لیوان
اب…………۴لیوان
گلاب ……….یک سوم لیوان
رشته نشاسته چینی ……یک بسته
مراحل و طرز تهیه فالوده
1 – اب و شکرو گلاب رو روی حرارت ملایم هم بزنید تا شکر حل بشه ،نیازی به جوشیدن نیست همینکه حل بشه کافیه ، وقتی خنک شد بریزید داخل ظرف فلزی و بزارید داخل فریزر بمدت ۵ تا ۶ ساعت تا ببنده ( نذارید زیادی تو فریزر بمونه چون سخت تراشیده میشه )
2 – حالا اب رو بزارید جوش بیاد و رشته های فالوده رو از وسط نصف کنید یا چهار تکه کنید من نکردم از وسط نصف کردم فقط/ بد بذارید ۱۰ تا ۱۲ دقیقه رشته ها خوووب بجوشن و نرم بشن( وقتی بین دوانگشت فشارش بدین راحت له میشه)سپس بریزید در سبد و اب سرد روش بریزید
تا کاملا خنک بشن . . اگر رشته ها خیلی بلند بود ،تو این مرحله با قیچی کمی خردشون کنید
4- حالا شربت یخ زده رو از فریزر خارج کنید و با قاشق پوره کنید، حالا در داخل ی ظرف فلزی یکم از شربت پوره شده و یکم رشته بریزید و به همین ترتیب ادامه بدید تا مواد تموم بشه،
فقط دقت کنید لایه ی آخر باید شربت پوره شده باشه، بعد بمدت نیم ساعت بذارید داخل فریزر و سپس با آب لیمو و شربت آلبالو سرو کنید ،
نکات قابل توجه :
** شربت یخ زده باید مثل یخ در بهشت بشه پس شکر دستور روکم نکنید چون باعث میشه شربت مثل یخ سفت بشه
** سعی کنید فالوده رو اندازه ی مصرفتون تهیه کنید چون تازه ش خوشمزه تره، ولی اگر اضافه موند میتونید فریزش کنید ولی نیم ساعت قبل از مصرف بیرون بذارید تا یخش باز بشه