طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی که مراحل پختش بسیار آسون هست و در عین حال شیرینی بسیار خوشمزه با بافت تردو عالی هست توصیه می کنم حتما تو خونه درست کنید.
شیرینی های خونگی که خودمون تهیه می کنیم یک مزیت عالی داره که می تونیم شکرش رو کمتر بزنیم تا رژیمی بشه و از اینکه مقدار زیاد شیرینی می خوریم احساس ناراحتی و مشکلاتی که در پی مصرف قند زیاد پیش میاد نداشته باشیم.
بچه ها شیرینی خیلی دوست دارند و ازش سیر نمیشن با کم کردن میزان شکر دیگه نیازی نیست که هی به بچه ها بگیم کمتر بخورین با خیال راحت شیرینی خونگی درجه یک درست کنید.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه شیرینی پاستانه گردویی چیست ؟
۱ – آرد ۴ لیوان
۲ – پودرقند ۷ قاشق غذا خوری
۳ – روغن ۸۰ گرم
4- کره ۱۲۵ گرم
۵ – گردو مقداری
۶ – سفیده تخم مرغ ۱ عدد
۷ – سرکه سیب ۲ قاشق مربا خوری
۸ – شکلات ۸۰ گرم
۹ – وانیل شکری ۱ پاکت یا ۵ گرم
مراحل و طرز تهیه شیرینی پاستانه گردویی :
ابتدا کره، پودر قند، سرکه، سفیده تخم مرغ، روغن مایع، را در ظرفی ریخته و تا وقتی که یکدست شوند هم بزنید.
سپس آرد و وانیل را در حالی که الک میکنید به مواد اضافه کنید و ورز بدین تا خمیر نرمی شود (آرد را با کنترل بریزید)
خمیر را وسط دو عدد کاغذ روغنی بذارید و با وردنه باز کنید و با قالب شکل گل برش بزنید.
در سینی که کاغذ روغنی انداختید بچینید.
در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده بذارید تا وقتی که کمی سرخ شود (حدود ۱۵ تا ۲۵ دقیقه).
روی کوکی پخته و خنک شده یک قاشق مرباخوری شکلات آب شده به روش بن ماری بذارید و روی شکلات گردو بذارید و تا وقتی که شکلات سفت شود صبر کنید.
بن ماری کردن : داخل یک قالمه آب بریزید که رم بشه حتما مهم نیست به جوش بیاد و شکلات رو در یک ظرف استیل یا ظرف مناسب بریزید و داخل قابلمه بگذارید تا شکلات شما با حرارت بخار آب داخل قابلمه کم کم آب بشه.
نوش جان