طرز تهیه شیرینی نازین آموزش مرحله به مرحله شیره وخمیر مخصوص
طرز تهیه شیرینی نازین
شیرینی ها از خوراکیهای پر طرفدار میان افراد است البته بهتر است کمتر مصرف شود این شیرینی که در ادامه دستورش رو گذاشتیم بسیار مقوی و از دانه های روغنی استفاده شده است.
موادلازم تهیه شیرینی نازین :
یک و نیم لیوان شکر
یک و نیم لیوان آب
نصف ق چ آبلیمو
یک فنجان چایخوری شیره انگور (دوشاب)
شکر+ آب + آبلیمو را داخل ظرفی ریخته روی شعله به مدت پنج شش دقیقه میجوشونیم بعد شعله را خاموش کرده شیره انگور را داخلش ریخته هم میزنیم و برای خنک شدن کنار میزاریم
مواد لازم برای خمیر شیرینی نازین :
کره به دمای محیط ۱۲۵ گرم
روغن مایع یک استکان چ
شیر یک استکان چ
ارده کنجد یک استکان چ
سرکه یک ق غ
گردوی خرد شده یک لیوان
پکینگ پودر یک ق غ
آرد ۴ لیوان سر صاف
طرز تهیه شیرینی نازین :
داخل کاسهای ارده + سرکه + کره + روغن مایع + شیر را ریخته خوب هم میزنیم تا موادمون یکدست بشه بعد آرد و پکینگ پودر را با هم مخلوط میکنیم و کم کم به مواد اضافه کرده خوب ورز میدیم تا خمیر یکنواختی بدست بیاد در آخر گردو را هم مخلوط خمیر میکنیم
خمیر را داخل قالب مستطیل شکل انتقال داده و بطور یکنواخت پهن میکنیم روی خمیر را به کمک چنگال طرح میدیم که این قسمت از طرح دادن رو براتون نشون دادم و بسیا رمهم است
قالب را داخل فر از قبل گرم شده با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت نیم ساعت قرار میدیم تا پخته بشه در آخر گریل را روشن کنین تا روی شیرینی هم طلایی بشه
بعد از پخت کامل، قالب را از فر در میاریم و شربتی که درست کردیم را روی شیرینی میریزیم (شربت باید ولرم ولی خمیرباید داغ باشه نباید بزارید از داغیی بیافته که در اینصورت شربت به خردش نمیره) شیرینی را کنار میزاریم تا خنک شده و برای برش زدن آماده بشه بعد به دلخواه تزیین کرده سرو کنید..