آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
طرز تهیه شیرینی عید بدون روغن جامد بدون همزن و فر
طرز تهیه شیرینی عید بهترین شیرینی نوروزی سال 99 بدون استفاده از روغن جامد و کره ، قالب و فر و همزن. شیرینی عیدانه مخصوص سفره هفت سین و ماه رمضان برای مهمانان عزیز و دوست داشتنی
تهیه شیرینی عید بدون روغن
این شیرینی عید روغن جامد و یا کره نمیخواد. پودر قند نمیخواد. همزن و فر نمیخواد. قالب نمیخواد. فقط یه چنگال و چاقو میخوایم
همه مواد همینجوری یهو با هم قاطی میشع و استراحت هم نمیخواد کلا نیم ساعت زمان میبره
بافتش هم محشره یعنی در مقابل زحمتی که نمی کشید . یه شیرینی خیلی باحال و پودری داریم که تو دهن آب میشه
قالب زدن هم نمیخواد تو عکس معلومه فقط یه چاقو میخواد برش بدین همین طرز تهیه شیرینی عید
شیرینی عید با روغن مایع
2 عدد تخم مرغ.
دو سوم لیوان شکر .
دو سوم لیوان روغن مایع.
دو سوم لیوان نشاسته ذرت
1 ق چ پودر کاکائو.
بکینگ پودر دو و نیم ق چ.
نوک ق چ وانیل.
زعفران دم کرده غلیظ یک ق چ.
2 لیوان + 2 ق غ آرد (، همیشه ریختن آرد به اندازه ای که نیاز دارد بهترین روش است (یعنی آرد را با کنترل و به اندازه ای بریزید که خمیر نرم باشد و به دست نچسبد). به نسبت مواد، مقدار آرد متغیر میشود. وقتی خمیر از دستتان جدا شد از اضافه کردن آرد دست بردارید. خمیر نرم خواهد بود.
طرز تهیه شیرینی عید :
تخم مرغ، شکر و وانیل را داخل ظرفی بریزید و با همزن دستی 1 دقیقه هم بزنید. روغن را اضافه کرده خیلی کم هم بزنید. نشاسته را اضافه کرده کمی بیشتر هم بزنید. درآخر آرد و بکینگ پودر را با الک کردن اضافه کرده ورز دهید. تا جایی آرد بزنید که خمیر به دست نچسبه خمیر رو ورز ندید که خراب بشه فقط در حد مخلوط شدن .خمیر رو به سه قسمت تقسیم کنید .به یک قسمت زعفران به دیگری پودر کاکائو و اضافه کنید ..حالا خمیر ها رو مثل شکل لوله کنید به اندازه مساوی روش چنگال بکشید و با چاقو برش بدین و داخل قالب چرب شده بچینید روش هم هر چی خواستین بریزید
روش پخت روی گاز. یک قابلمه بزرگتر از قالب رو داخلش یک پایه استیل داخلش میزلریم و روی شعله پخش کن و شعله متوسط با حرارت ملایم مدت بیست دقیقه می زاریم داغ بشه بعد قالب شیرینی رو داخلش میزلریم و مدت پونزده دقیقه زمان میخواد بیشتر نزاریم بمونه که سفت میشه ..کمی زیرش تغییر رنگ بده خوبه
روش پخت داخل فر قلب رو در فر170 درجه از قبل گرم شده قرار میدیم مدت یک ربع زمان میخواد بپزه کمی زیرش طلایی شد کافیه.
نکته: بیسکویت همین که زیرش طلایی بشه کافیه اگر روش شل بود مهم نیست بعد پخت در هوای آزاد سفت نیشه.
بعد خنک شدن داخل ظرف در بسته نگهداری کنید
توی تیتر بالا زدی بدون روغن بعد تو دستور زدی فلان مقدار روغن مایع….چند چندی