طرز تهیه شیرینی شکری مناسب برای عید با دستور آسان
طرز تهیه شیرینی شکری
مواد لازم:
پودر قند یک و نیم لیوان
مخلوط شکر و پسته خرد شده ریز به مقدار لازم
اسانس کره ¼ ق چ سر خالی
روغن صاف قنادی 375 گرم(میتونید از کره استفاده کنید در اینصورت اسانس کره روحذف کنید)
وانیل 1 ق چ
آرد قنادی( گندم) 750 گرم
بیکینگ پودر1 و نیم ق چ
تخم مرغ 3 عدد
.
طرز تهیه: شیرینی شکری
ابتدا روغن و پودر قند رو با قاشق یا چنگال کمی مخلوط کنید بعد با دست و دستکش کمی مواد رو ورز بدید تا حالت خمیری پیدا کنه(اگه از کره استفاده کردید بزارید کامل به دمای محیط برسه و مرحله ورز دادن با دست رو حذف کنید) ، بعد تخم مرغ، وانیل، اسانس کره رو اضافه و با همزن به مدت 5 دقیقه مواد رو مخلوط کنید تا حالت پوک به خودش بگیره بعد مخلوط آردو بیکینگ پودر رو در سه یا چهار مرحله روی مواد الک کنید و مواد رو با کمک دستکش ورز بدید تا خمیر لطیفی به دست بیاد که چسبنده نباشه
(اگه با کره درست کردید 1 ساعت داخل یخچال استراحت بدید خمیر رو داخل نایلون، اگرم نه با روغن مثل من کار رو دنبال کنید خمیر بدون استراحته)
حالا قسمتی از خمیر رو بین دو کیسه بزارید و با وردنه به قطر 3 میل باز کنید و با کاتر مستطیل کاتر بزنید (معمولا شیرینی شکری مستطیله)
بعد داخل سینی شیرینی بدون کاغذ روغنی با فاصله مناسب بچینید وقتی کل سینی پرشدروی شیرینی هاتون مخلوط شکر و پسته بپاشید و داخل فر گازی از قبل گرم شده در طبقه وسط با حرارت 175 به مدت 30 دقیقه بپزید تا وقتی زیر شیرینی طلایی بشه اگه برای شما زودتر طلایی شد زودتر بردارید.
بزارید کنار تا کامل خنک بشه بعد از سینی جدا کنید
ی شیرینی فوقالعاده خوشمزه ، ترد با ماندگاری بالا?
البته اگه با روغن درست کنید?
راستی اگه خواستید کاکائویی بشه میتونید به هر میزان که پودر کاکائو ریختید همونقدر آرد رو کم کنید
مثلا 2 ق غ پودر کاکائو ریختید 2 ق غ آرد کم کنید