طرز تهیه شیرینی بادامی خوشگل و خوشمزه در شکل میوه های مختلف
تهیه شیرینی های بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
به این شیرینی گلاب و پودر هل هم اضافه میکنن
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش. مخلوط بشه.
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش. مخلوط بشه.
*** **تکرار:
اموزش دستور پخت شیرینی بادامی خوشگل و خوشمزه و فوق العاده
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
به ازای هر 150 گرم پودر بادام 100 گرم شکر یا پودر قتد یا پودر شکر اضافه میکنیم و خوب با دست ورز میدیم تا خمیر جا بیفته و شکر به خود بادتم بره و یه جا جمع بشه.بعد رنگ خوراکی یا زعفران هم میتونین اضافه کنین و بعد بصورت شکل توت یا اشکال مختلف میوه ها که من درست کردم درست کنین و داخل شکر بغلتانید و توی دیس مورد نظرتون بذارید.
به این شیرینی گلاب و پودر هل هم اضافه میکنن
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش. مخلوط بشه.
بادام ها رو با آسیاب پودر کنین تا حالت خمیری پیدا کنه.و شکر خوب باهاش. مخلوط بشه.