طرز تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی که روندش هم آسونه و هم ساده حتما تو خونه تهیه کنید.
با از راه رسیده فصل پاییز و تغییر آب وهوا مناسب ترین غذاها برای این فصل انواع سوپ ها و آش ها هستند که به تقویت و قوی بودن بدن در ایام سرد سال بیشترین کمک رو می کنند.
آنچه در این مقاله از مجله خبری نیوست می خوانید
مواد لازم برای تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی چیست ؟
سیب زمینی پوست گرفته ریز سه عدد
آب مرغ چهار پیمانه
پیاز خرد شده دو عدد
تره ساطوری هشت برگ
برگ کرفس سه شاخه
سبزی خشک (نعنا، ترخون و کمی آویشن یا مرزه) یک قاشق چای خوری
برگ بو یک پر
آرد دو قاشق غذا خوری
شیر دو پیمانه
خامه یک پیمانه
کره دو قاشق غذا خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مراحل پخت و طرز تهیه سوپ سیب زمینی ایرلندی:
ابتدا کره را در یک قابلمه روی آتش ملایم داغ کنید و پیاز را در آن تفت دهید تا بلوری شود.
آرد را اضافه کنید و بچرخانید تا کمی رنگ بگیرد. سیبزمینی و آب مرغ و شیر و برگ کرفس را همراه با برگ بو و کمی نمک اضافه کنید و سوپ را به جوش بیاورید.
شعله را کم کنید، در قابلمه را ببندید تا سوپ شما برای حدود یک ساعت بپزد.
برگ کرفس و برگ بو را با کفگیر در آورید و دور بیندازید. تکههای سیبزمینی را هم درآورید، در بشقاب با چنگال له کنید، به دیگ برگردانید و به جوش بیاورید.
فلفل و سبزی خشک را بپاشید و نمک سوپ را اندازه کنید. آتش زیر قابلمه را خاموش کنید تا سوپ از جوش بیفتد، آنگاه خامه را بریزید، سوپ را یکی دو دور بگردانید و بکشید. ظرف سوپ را با تره ساطوری تزیین کنید.
نکته : در دستور این سوپ از میگو هم استفاده میشه که شما مجبور به استفاده از اون نیستید.
نوش جان